Lifestyle

Fashionista’s op Twitter

Twitter is hotter dan hot. Iedereen ‘doet’ het en iedereen praat er over. De hype duurt nu al een tijdje en lijkt ook niet over te waaien. Daar moeten we ons voordeel mee doen! Bijvoorbeeld door deze internationale fashionista’s te volgen. Ze tweeten over zichzelf, outfits, ontwerpers of hun leven in het algemeen.

ladygagatwitter

@LadyGaga
The Queen of Extreme Fashion kunnen we natuurlijk niet negeren. Onlangs won ze weer een award voor bestaan als stijlicoon. Ze heeft negen miljoen volgers en wanneer alle lezeressen van Girlscene haar gaan volgen, zijn dat er volgend jaar tien miljoen!

@KimKardashian en @KourtneyKardash
Open je iedere Twitpic, Yfrog en Lockerz-foto? Dan kun je je lol op bij de gezusters Kardashian!

@Victoriabeckham
Je zult het misschien niet van haar verwachten, maar Posh is ontzettend lief op Twitter. Ze twittert niet alleen over items die ze mooi vindt of zelf ontworpen heeft, maar ook over haar hondjes. En ze sluit iedere tweet met xVB x.

victoriabeckhamtwitter

@jessiejofficial
Vind je het leuk als sterren je tweets retweeten? Dan ben je bij fashionable Jessie J aan het juiste adres.

@alexa_chung
Stijlicoon en trendsetter Alexa is ongelooflijk grappig op Twitter. En ja, haar leven is jaloersmakend. Chanel borrel hier, Mulberry feestje daar…

@itsmeleighton
Tsja, Blair, Leighton, Gossip Girl. Moeten we nog meer zeggen? Leighton heeft het regelmatig over de backstage gebeurtenissen van Gossip Girl.

katemosstwitter

@KateAMoss
Hmm dit schijnt niet de echte Kate te zijn. Maar sommige tweets komen toch wel erg echt over. We blijven haar in de gaten houden.

@Karl_Lagerfeld
Bij Keizer Karl gaat het niet om de kwantiteit, maar om de kwaliteit. Heel soms verschijnt er een hele wijze Oom Karl uitspraak in je timeline, waarmee je weer een maand tevreden kunt zijn.

Welke fashionista’s volg jij op Twitter?

Door Esmée