Lifestyle

Daten in de buitenlucht

In de Lente zomer heb je veel meer mogelijkheden als het om daten gaat. Je kunt namelijk heerlijk de deur uit, de buitenlucht in. Lange romantische avonden in het park of zwoele nachten op het terras kunnen nu weer allemaal met je date.

Wij hebben een aantal leuke tips om te daten in de buitenlucht. Allemaal leuke ideetjes voor een eerste date, maar naar natuurlijk ook heel romantisch om met je vriendje te doen. Heb je geen vriendje of een vlam op het oog? Neem dan gewoon je beste vriendin mee, ook heel gezellig!

daten in de buitenlucht

Bootje varen
Huur een kano, roeiboot, sloep of zeilboot en ga lekker varen met z’n tweetjes. Wie weet kan hij al heel goed varen, zodat hij jou precies uit kan leggen hoe je bijvoorbeeld overstag gaat bij zeilen. Of ga achter hem zitten tijdens het kanoën, dan kan je hem goed bestuderen wanneer hij zijn best doet om vooruit te komen.

daten in de buitenlucht

Terrassen
Ga samen naar het plaatselijke restaurant, zodat jullie urenlang op het terras kunnen kletsen over van alles en nog wat. In het warme zonnetje met een lekker koud drankje erbij en je avond is compleet.

daten in de buitenlucht

Biking
Huur een mountainbike of pak je eigen fiets en ga een heel lang stuk fietsen. Zo zijn jullie in beweging, kunnen jullie kletsen en zien jullie wat van de omgeving. Neem een kleed mee en een mand met lekkere broodjes, zodat je ergens onderweg kunt picknicken.

daten in de buitenlucht

Openlucht attractie(park)
Als het lekker weer is, kun je ook naar een openluchtmuseum gaan. Ga bijvoorbeeld naar Madurodam, waar je samen uren kunt rondstruinen en grappige foto’s kunt maken. Maar ook de Efteling is heel leuk om samen met je date te bezoeken.

daten in de buitenlucht

Marktjes
Zoek op internet op of er in de buurt nog braderieën zijn, waar jullie samen heen kunnen. Op dit soort marktjes kun je altijd lekker eten, mensen kijken of gewoon een beetje rond lopen.

daten in de buitenlucht

Spelletje in het park
Neem een goed gevulde mand met eten en drinken mee en kies samen een leuk spel uit. Leg je kleedje in de schaduw van een grote boom en probeer hem te verslaan.

Er zijn natuurlijk nog genoeg andere leuke activiteiten die je kunt bedenken om in de buitenlucht te doen, je moet gewoon een beetje creatief zijn.

Weet jij nog een leuke date in de buitenlucht?

Bron: hickerphoto.com, fixedattitude.tumblr.com, weheartit.com

Door Myrre