Lifestyle

Casio G-Shock viert feest

Redactie

Geen beauty, fashion of lifestyle. Maar een feestje. Wat zeg ik, een héél groot feest. Namelijk ‘Shock The World’ van G-Shock. Na Tokio, New York, Sydney, Mexico en Berlijn is het event eindelijk neergestreken in Nederland. Ben jij 18 jaar of ouder en woon jij in de buurt van Amsterdam? Dan mag je dit feestje met een fashion twist niet missen.

casio shock the world

Een fashion twist? Ja zeker, want de stoere Casio G-Shock horlogelijn presenteert op deze avond haar allernieuwste designs.

Wat kun je verwachten?
Een avond vol muziek en kunst, wellicht een verdwaalde BNer, een lesje geschiedenis over het eerste digitale horloge én een preview van de nieuwste Casio ontwerpen.

Waar moet ik zijn?
Op 16 juni in Club Trouw in Amsterdam. Hot, hip and happening én lief voor je portemonnee. Toegang is gratis!

Wie ging mij voor?
Het ‘Shock The World’ feest wordt groots gevierd over de hele wereld, en dan mogen de celebs uiteraard niet ontbreken. Zo stond Kanye West in New York te feesten met ex-girlfriend Amber Rose aan de zijlijn en bezocht ook Russel Simmons de fuif met nichtjes Angela en Vanessa Simmons, bekend van Run’s House op MTV. Maar ook Ashanti, Erykah Badu, Khloe Kardashian en Ke$ha… oke, genoeg name dropping. Het feest is zeker de moeite waard.

casio shock the world

Ashanti

casio shock the world

Ontwerpers Dee en Ricky

casio shock the world

Estelle en ANTM Eva Marcille

casio shock the world

Khloe Kardashian’s husband Lamar Odom en zangeres Ke$ha

Kijk voor meer informatie over Shock The World in Nederland op www.shocktheworld.nl.

Van lekkere eettentjes tot voetjes van de vloer, van Noord-Holland tot Brabant… Girlscene wil graag van jou weten: wil jij meer over hotspots in het algemeen lezen?