Lifestyle

DIY: Verrassingsenvelopjes

Op de blog 'Oh Happy Day' van de partyplanner Jordan zagen wij deze leuke Do It Yourself staan. Wil jij een origineel en creatief cadeau geven aan iemand, lees dan snel verder om te kijken hoe het werkt.

Je kunt een jarige job heel goed verassen met dit speciale cadeau, maar ook als je iemand in het zonnetje wil zetten kun je deze DIY gebruiken.

DIY verassing envelop

Het is de bedoeling dat je allemaal verschillende envelopjes maakt en daar briefjes in doet met kleine cadeautjes en/of lieve berichtjes. Je kunt bijvoorbeeld verschillende familieleden en vrienden een briefje laten schrijven en deze ook in een enveloppe doen. Stuur of breng de enveloppen naar de persoon die je gaat verassen en vertel diegene dat hij/zij er elke dag 1 mag openmaken. Zo krijgt die persoon elke keer weer een kleine verassing.

DIY verassing envelop

Wat heb je nodig?
– Gekleurde enveloppen (aantal kun je zelf bepalen)
– Papier om op te schrijven/printen
– Papier om cijfers uit te knippen
– Plakband

Wat moet je doen?
– Vraag vrienden en familie van de persoon waarvoor je het gaat maken, of zij een gedicht, lief berichtje of cadeautje in de enveloppe willen doen. Geef al deze mensen een deadline, zodat je alles op tijd bij elkaar hebt.
– Maak zelf je eigen cadeautjes, berichtje of foto’s.
– Knip de cijfers uit papier en plak deze op de enveloppen.
– Verzamel alle berichtjes en cadeautjes en stop ze in de enveloppen.
– Hang ze op bij de persoon die je wilt verassen of stuur ze op als hij/zij ver weg woont.

DIY verassing envelopDIY verassing envelop

Ga jij deze DIY verrassingsenvelopjes aan iemand geven?

Door Myrre