Lifestyle

Stagiaire Myrre neemt afscheid

Vijf maanden geleden stapte ik hier voor het eerst het gebouw binnen, niet wetende dat dit de beste stage ooit zou worden. Vandaag is het alweer mijn laatste dag en zal ik met tegenzin de redactie weer verlaten. Die 5 maanden zijn voorbij gevlogen en ik blik terug op een succesvolle en vooral leuke stageperiode.

In al die maanden heb ik ontzettend veel geleerd en ik heb heel veel leuke dingen gedaan. Perspresentaties, modeshows, previews, interviews enzovoort. Het is zo veel dat ik niet weet waar ik moet beginnen…

Aan het begin van mijn stage heb ik mezelf eerst voorgesteld aan jullie en op de helft van de 5 maanden heb ik een update gegeven. Ik zal jullie nog even een paar highlights geven van de rest van mijn stage.

afscheid myrre

Omdat ik dromen altijd al heel interessant heb gevonden en het mij ook leuk leek voor Girlscene, heb ik een tijdje geleden een droomtherapeut geïnterviewd. Ik hoop dat jullie toen antwoord hebben gekregen op jullie vragen, ik in ieder geval wel. Het interview was heel leuk en leerzaam om te doen.

afscheid myrre

In de taxi naar Düsseldorf

Eén van de meest leuke dingen die ik mocht doen, was dat ik samen met Esmée (met de taxi!) naar Düsseldorf mocht voor de modeshow van C&A. Dit was een heel bijzondere ervaring en ik ben heel blij dat ik dat mee heb mogen maken. Een gezellige rit heen, een geweldige modeshow, een heerlijke lunch en daarna weer terug met de taxi. Deze ervaring zal ik nooit vergeten.

afscheid myrre

Preview H&M herfst/wintercollectie 2011

Tussendoor ben ik ook nog een aantal keer naar een preview van H&M geweest. Dat vond ik heel gaaf, omdat ik dan alle items had gezien, nog voor ze de winkel in gingen. Zo kon ik gelijk aan mijn vriendinnen vertellen wat er binnenkort in de winkel kwam te hangen.

Ook ben ik vaak voor Girlscene naar persvoorstellingen van nieuwe films gegaan. Zo ben ik bijvoorbeeld naar Gooische vrouwen, Never Say Never, Just Go With It en Pirates 4 geweest. Ik ben al heel lang fan van de Pirates-films, dus toen ik hoorde dat ik daar heen mocht, was ik helemaal door het dolle heen. Daar zat ik dan, helemaal in mijn sas, met een grote bak popcorn, flesje drinken en mijn 3D brilletje in de bioscoopstoel.

afscheid myrre

Bij het feestje van Nivea

afscheid myrre

Helemaal blij met de Reebok Tones, gekregen bij het Nivea 100 jaar event!

Een aantal weken geleden vertelde Marjolein dat ik in haar plaats mee mocht naar het feestje van Nivea’s 100-jarig bestaan op de Supperclub cruise. En ook dat was weer ontzettend leuk om mee te mogen maken. Het was een heel exclusief feest, dus het was een hele eer om daar bij aanwezig te zijn!

afscheid myrre

Met de stagiaires Yanise (fashionscene) en Madelon (ze.nl)

Vorige week stond er ook nog een leuk uitstapje gepland, namelijk de opening van Topshop. Daar hadden we op de redactie allemaal erg naar uitgekeken, dus ik was heel blij dat ik daar nog heen kon in mijn één na laatste stageweek. Ook heb ik in die week het interview afgenomen bij de drie meiden van de marine. Dit vond ik heel spannend, omdat het met een camera werd opgenomen.

afscheid myrre

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, heb ik dus een hele hoop leuke dingen mogen doen en dit is nog niet eens alles. Ik ga het dan ook heel erg missen en dan vooral ook de gezelligheid op de redactie. Soms was het lachen, gieren, brullen, maar vaak ook doodstil wanneer er keihard gewerkt werd. Dan hoorde je alleen nog maar het geluid van getik op toetsenborden. Dit alles ga ik echt missen en ik hoop dan ook dat ik ooit nog op één of andere manier hier terug kom bij Girlscene. You’ll never know!

Ook wil ik jullie even bedanken voor alle leuke reacties die jullie achterlieten bij mijn artikelen, dat was altijd erg leuk om te lezen!

So long, farewell, auf wiedersehen and goodbye!

Liefs Myrre