Lifestyle

Prachtige inspiratie Tumblrs

Om inspiratie op te doen is Tumblr een ideale bron. Steeds meer meiden (en natuurlijk ook mannen) zijn er op te vinden, en Girlscene trouwens ook. Vooral voor beauty inspiratie ben je bij Tumblr op het juiste adres. Zeker als je een kijkje neemt op één van deze pagina’s…

Prachtige beauty Tumblrs

Paint Your Nails
Altijd op zoek naar nieuwe manieren om je nagels te lakken? Deze blog heeft echt de meest briljante ideeën voor je nagels. Van cupcakes tot Louis Vuitton.

Prachtige beauty Tumblrs

Makeup FTW
Felgekleurde ogen, vreemde looks en bijzondere manicures. Dat vind je op deze pagina. En wil je meer weten over een bepaalde look? Dan kan je het vragen in de Q&A pagina.

Prachtige beauty Tumblrs

Hair Wars
Eén van mijn persoonlijke favorieten. Ik ben namelijk altijd op zoek naar leuke manieren om mijn haar te doen. En ik kan je vertellen, hier staan veel vernieuwende dingen op! Maar ook classics zijn terug te vinden zoals de good, old vlecht.

Prachtige beauty Tumblrs

The Ram
Voor arty inspiratie ga je naar de Tumblr van ‘The Ram’. Hierop vind je niet direct tips od looks, maar wel heel veel afbeeldingen met inspiratie. Vooral Lady Gaga komt vaak voorbij.

Prachtige beauty Tumblrs

The Beauty Model
Wat de naam van deze pagina al zegt, je ziet hier veel modellen. En ook al zijn de foto’s bijna allemaal op een zelfde soort manier gemaakt, de make-up is iedere keer anders.

Prachtige beauty Tumblrs

Dial M for Maquillage
Deze dame is gek op make-up en dat kan je ook wel zien. Naast de vele inspiratie foto’s plaatst ze ook filmpjes van Youtube op haar pagina. Een fijn extraatje want hierin wordt haarfijn uitgelegd hoe je een bepaalde look voor mekaar krijgt.

Prachtige beauty Tumblrs

Red Lipstick Jungle
Als je gek bent op rode lippen is deze pagina zeker een must see! En zeg nou zelf, van rode lippen krijg je toch nooit genoeg?

Prachtige beauty Tumblrs

AnOther
Soms heb je inspiratie nodig die niks met het uiterlijk te maken heeft. Deze Tumblr is cultureel en emotioneel. De mooiste quotes en prachtige foto’s komen hier voorbij.

Prachtige beauty Tumblrs

Fuck Yeah Makeup
Ben je gek op over-the-top make-up? Dan zit je hier goed. Extreme eyeliners, prachtige knalkleuren op de lippen en overal glitters. We like!

Kijk jij vaak op Tumblr voor inspiratie? En waar kijk je dan?

Door Marit