Lifestyle

Ze.nl in nieuw jasje!

Grote zus Ze.nl is in een spiksplinternieuw jasje gestoken. En als je het ons vraagt? Wat een knapperd! We stellen graag aan jullie voor: the new and improved Ze.nl.

Wekenlang was hoofdredactrice Jet Wieske in het geniep tussen alle werkzaamheden door druk bezig om van Ze.nl te maken wat het nu is. Het mooiste en gezelligste vrouwenmagazine van Nederland. En wat is Ze mooi geworden!

ze.nl is vernieuwd

Aan ZeBeauty, ZeShopt, ZeVrijt en ZeKookt zijn de rubrieken ZeLeeft, ZeMedia, ZeRoddelt en ZeMama toegevoegd. De vrouw kan hier uren ronddwalen. Van mama’s en grote zussen tot wij meiden! Er is voor elk wat wils. Zo schiet de redactie van Girlscene regelmatig in een lachbui bij het lezen van de hilarische columns en checken we een paar keer per dag de nieuwste gossips. Het is dus nog steeds de vertrouwde Ze.nl, maar dan met een compleet nieuwe look and feel.

ze is vernieuwd

Ook is het interactiever geworden. Je kan nu zelfs inloggen én reacties achterlaten met je social media-account. Handig!

Groot feest op de redactie van Ze! En om de nieuwe lancering te vieren heeft Ze.nl de hele maand allerlei feestelijke winacties. Neem dus gauw een kijkje. En als je er toch bent.. laat je de redactriZes van Ze.nl weten wat je ervan vindt? Veel plezier!

Gefeliciteerd Z(us)e!