Lifestyle

Realitysoap Audrina Patridge van start

Alle fans van The Hills, reserveer die afstandsbediening! Het aftellen is begonnen. Vanaf aanstaande zondag is Audrina Patridge te zien in haar eigen realityserie op MTV.

mtvaudrina

In de serie The Hills hebben we Audrina vaak voorbij zien komen als goede vriendin van Lauren Conrad. Nu deze serie al een tijdje is afgelopen vond de producer het tijd worden voor een nieuwe serie.

In haar eigen realityserie gaan we zien dat deze dame meer is dan het knipperlichtvriendinnetje van Justin Bobby in The Hills. De camera’s volgen haar terwijl ze hard werkt aan een carriére als model, zakenvrouw en actrice in Hollywood.

mtvaudrina

Tijdens The Hills heb je Casey, het zusje van Audrina, al een paar keer voorbij zien komen. Nu maak je ook kennis met de rest van de familie Patridge. Zoals haar nogal licht ontvlambare moeder Lynn, vader Mark, broertje Mark en zusje Samantha.

Kan Audrina een carrière opbouwen en tegelijkertijd genoeg aandacht aan haar familie besteden? En is Justin Bobby nu helemaal uit the picture?

We gaan het zien vanaf zondag 21 augustus om 18:10 uur op MTV!

Met alle zes seizoenen van The Hills nog vers in ons geheugen blikken we met de redactie nog even terug naar onze favoriete momenten uit deze serie:

Redactrice Marjolein: “Ik moet hier heel erg om lachen. Audrina heeft de kat van Lauren een make- over gegeven, die wat minder goed uitpakt dan gehoopt. Maandenlang rockte hij de Uggs en de funky staart look. Gelukkig kan Lauren er zelf wel om lachen.”

Stagiaire Brenda:Eyebrowlift, nose job, chin job, boob job, butt job. Butt job?! In de serie zie je hoe Heidi enorm verandert door Spencer. Maar in het laatste seizoen verandert ze ook enorm van uiterlijk door plastische chirurgie. Ze noemt zichzelf zelfs Heidi 3.0. Ik blijf lachen om het moment dat Lo aan Stephanie vertelt wat Heidi allemaal heeft laten doen”.

Redactrice Esmée: “Zoals Audrina het zo mooi zegt: ‘God, I’m only human!’ Verder geen uitleg nodig lijkt me”.

Wat is jouw favoriete moment uit The Hills? Denk jij dat deze serie een succes wordt?

Lees ook: Scoop: Audrina Patridge’s realityserie

Bron beeld: MTV

Door Brenda