Lifestyle

Absolutely Fabulous komt terug!

Nou ja, voor even dan. Speciaal voor het twintigjarige jubileum van de Britse comedyserie kruipen Jennifer Saunders en Joanne Lumley weer terug in de huid van Eddy en Patsy. Well darling, that’s fabulous!

adfabterug

Voor de meiden die niet weten wat Absolutely Fabulous is, dit is een serie over de twee beste vriendinnen Edina (Eddie)  Monsoon en Patsy Stone. Eddie is eigenaresse van een PR- bureau maar doet er niet veel voor. Liever gaat ze met haar beste vriendin Patsy op pad om te feesten en te winkelen. In ieder geval als ze haar bed uit komt.  Edina’s dochter Saffron is zelf compleet het tegenovergestelde van haar moeder en probeert haar dan ook op het rechte pad te houden. Ze kan dan ook totaal niet opschieten met de kettingrokende Patsy die haar moeder steeds op het slechte pas brengt. Daarnaast zit Eddie nog eens midden in een midlife crisis en wil niet toegeven dat ze ouder wordt. In totaal heeft deze serie (ook wel Ab Fab) vijf seizoenen. Als je fan bent van Britse komedies is dit zeker een aanrader.

abfabterug

Nu kruipen Jennifer Saunders en Joanne Lumley voor drie afleveringen terug in de huid van Eddie en Patsy. De afleveringen spelen zich gewoon af in deze tijd en het leven van de dames gaat gewoon verder alsof de serie nooit gestopt is.

Het filmen is vorige week begonnen en alle personages van de originele serie komen terug tijdens de drie afleveringen. Daarnaast zijn er nog een paar speciale gastrollen. Wie dat zijn wordt nog even geheim gehouden.

abfabterug

BBC One gaat de drie afleveringen uitzenden. Wanneer is nog niet bekend, maar we houden je op de hoogte!

Hou jij van Britse comedyseries zoals Absolutely Fabulous?

Bron beeld: wehearit.com

Door Brenda