Lifestyle

Hot or not: Rebecca Black copycats

Wat Rebecca kan, dat kunnen wij ook!’, moeten Benni Cinkle en Jenna Rose gedacht hebben. Ook zij maakten muziekvideo’s die te zien zijn op YouTube. En nu is de vraag aan jou: zijn deze copycats hot… or not?

rebeccacopycat

Benni Cinkle

Voor Benni Cinkle is het circus eigenlijk allemaal begonnen door de clip van haar vriendin Rebecca Black. In de avondscène achterin de auto zie je Benni (dat meisje in het roze jurkje) naast haar zitten.

rebeccacopycat

Bij het grote publiek staat ze bekend als that girl in pink door haar… eh, awkward dansmoves (iets met heen en weer wiebelen met de armen). Haar eigen YouTube kanaal heet dan ook I’m that girl in pink.

Met deze bekendheid probeert Benni nu zelf ook te scoren met het liedje Can You See Me Now. Benni heeft trouwens ook een That Girl in Pink Foundation opgezet om tienerproblemen onder de aandacht te brengen. Haar clip is natuurlijk te bekijken op YouTube. Dansen laat ze dit keer aan anderen over.

rebeccacopycat

Jenna Rose

Of je gaat gewoon zingen over…..spijkerbroeken? Jep, laat die dagen van de week maar zitten, actrice en zangeres Jenna Rose zingt liever over haar favoriete kledingstuk. Haar video verscheen in oktober 2010 op YouTube en eind mei 2011 hadden al meer dan 14 miljoen mensen de clip bekeken.

rebeccacopycat

Jenna had blijkbaar de smaak te pakken, een paar maanden geleden bracht ze haar tweede single O.M.G. uit. 

Ook een grote hit op YouTube, maar of het nou komt door de goede kwaliteit van het nummer? Don’t think so. Onze roddelkoning Perez Hilton zegt op zijn site over Jenna’s tweede single: “This is …. unsetting". Duidelijk.

Wat vinden jullie van deze Rebecca Black copycats? Hot or not?

Bron beeld: thehairpin.com, weheartit.com

Door Brenda