Lifestyle

Nieuw seizoen Grey’s Anatomy

Het aftellen is begonnen, binnenkort start alweer het achtste seizoen van Grey’s Anatomy! Hoe zal het komend seizoen gaan met Meredith, Derek, Chief Richard Webber, Owen, Alex, Christina en de rest?

seizoen8greysanatomy

Helaas moeten we in Nederland nog even wachten tot 3 oktober. In Amerika start de serie vanaf 22 september en de echte die hards zullen dan ongetwijfeld het internet afstruinen op zoek naar de nieuwe aflevering.

Maar waar waren we nog maar gebleven? Aan het einde van vorig seizoen zagen we hoe Meredith knoeide met de testuitslagen van het project waar ze al tijden mee bezig is. Alex betrapt haar en vertelt Owen wat hij gezien heeft. Owen heeft op zijn beurt weer andere problemen. Zijn vrouw Cristina is zwanger en wil het kindje niet houden, maar hij wil niets liever dan een kindje samen.

seizoen8greysanatomy

seizoen8greysanatomy

Ondertussen zijn Derek en Meredith bezig om het meisje Zola te adopteren. Net als de adoptie toegewezen is, krijgt Derek te horen dat Meredith geknoeid heeft met de uitslagen van het onderzoek. Hij is genoodzaakt dit te melden bij Chief Richard Webber, die haar gelijk ontslaat. Kan Derek Meredith ooit vergeven en blijft het stel bij elkaar? Kan Chief Resident April de druk wel aan? En hoe gaat het eigenlijk met Miranda, Arizona, Callie Torres en Teddy?

seizoen8greysanatomy

Op het internet staan wel al drie korte filmpjes met beelden uit het nieuwe seizoen. Let op, spoiler!

Wat gaat er volgens jou allemaal gebeuren in het nieuwe seizoen van Grey’s Anatomy?

Bron beeld: tvfanatic.com, weheartit.com

Door Brenda