Lifestyle

Nieuw seizoen Plain Jane

Van een grijs muisje naar een mooie zwaan vol zelfvertrouwen? In het programma Plain Jane krijgen meiden een make- over van Louise Roe en advies op liefdesgebied. In het nieuwe seizoen gaat Plain Jane de hele wereld over en neemt de meiden mee naar onder andere Londen, Athene en Parijs!

nieuwseizoenplainjane

In de nieuwe reeks afleveringen gaat presentatrice en mode- expert Louise Roe de hele wereld over om meisjes een stijltransformatie te geven. Daarnaast krijgen ze een training voor de nodige dosis zelfvertrouwen en hulp op liefdesgebied, om aan het einde hun nietsvermoedende crush te verrassen tijdens een romantische date.

In dit seizoen  neemt Louise de meiden mee naar onder andere Londen, Athene, Parijs, Berlijn en Barcelona om daar flink te gaan shoppen en de dames om te toveren in sexy vrouwen vol zelfvertrouwen.

nieuwseizoenplainjane

Gaya uit Londen kreeg een transformatie in het programma om uiteindelijk haar crush te verrassen.In een kort interview vertelt zij hoe het was om mee te doen met de show.

Waarom wilde je meedoen met Plaine Jane?
"Ik kijk graag naar dit soort programma’s en ik wilde zelf wel eens ervaren hoe het is om mee te doen. Dus daarom heb ik me opgegeven op goed geluk en werd uitgekozen".

Kan je iets vertellen over jouw crush?
"Ik ontmoette hem toen ik in Australië woonde en ken hem ondertussen al een tijdje. Een paar maanden geleden was hij in Londen, maar toen kreeg ik helaas niet de kans om hem even te zien. Door Plain Jane kreeg ik een herkansing".

Hoe vond je het om mee te doen met de show?
"Tijdens de opnames ben ik wel een paar keer emotioneel geworden. Zelfs bij simpele dingen zoals kleding shoppen en nieuwe dingen uitproberen. Ik ben best een controlfreak en het maakte me soms gek dat ik dat tijdens de opnames allemaal moest laten gaan. Ik wist niet eens wat we allemaal zouden gaan doen, laat staan naar welk land we gingen voor de opnames. Dus ik heb geprobeerd om het allemaal lost te laten en ik ben blij dat ik dat heb gedaan. Na een tijdje raakte ik ook zo gewend aan de camera’s dat ik niet eens meer merkte dat ze er waren. Louise is trouwens een geweldige vrouw, ik voelde me erg op mijn gemak bij haar en de rest van de crew".

Wat zou jij tegen de meiden willen zeggen die erg onzeker zijn over zichzelf?
"Je moet niet te hard zijn voor jezelf. En de dingen die jij ziet, is niet altijd wat een ander ziet. Wees dus niet te onzeker over jezelf. Wees blij met elk deel van jezelf en durf jezelf te zijn. Verdwijn niet in een groep en wees een individu".

Benieuwd naar de transformatie van Gaya en hoe het gaat met de date met haar crush?De nieuwe afleveringen van Plain Jane zijn te zien vanaf 9 oktober (vanavond!) om 19:25 uur op MTV.

Zou jij mee willen doen aan deze show?

Door Brenda