Lifestyle

Win New York trip met Clearasil!

Voor de meiden die fan zijn van dansfilms is het moment gekomen om een avondje bios in te plannen. De film Body Language is namelijk uit, met topdansers uit So You Think You Can Dance in de hoofdrol! En met Clearasil maak je nu kans op een citytrip naar New York, de droom van elke danser. Lees snel verder hoe!

Clearasil body language poster

Dansen doen we bij Girlscene graag, maar bewegen zoals de getalenteerde deelnemers van SYTYCD zit er helaas niet voor ons in. Wekelijks kijken we vol bewondering naar dansers die een zwoele tango of een indrukwekkende breakdance choreografie uitvoeren alsof het niks is. Ben jij ook vaste kijker van dit dansprogramma? Dan zul je vast blij zijn met de komst van de Nederlandse dansfilm Body Language, die vanaf 6 oktober in de bioscopen zal draaien. Hierin zijn onder meer winnaar Floris, Lorenzo en Sigourney te bewonderen.

Voor de ingewikkelde moves van de dansers was er natuurlijk goede muziek nodig. Hiervoor werden X-factor winnares Rochelle en de feestbeesten van The Partysquad ingeschakeld. Wanneer je nu bij Kruidvat Clearasil product(en) aanschaft, maak je kans op een reis naar New York, dance city!

clearasil blauw zonder tekst

Kans maken op een reis naar New York met je beste vriend(in)? Op de Clearasil site kun jij je eigen gemaakte videoclip in elkaar zetten. Dans, deel je filmpje met vrienden en verzamel zo veel mogelijk stemmen. De populairste clip wint die vette reis naar de Big Apple!

Dans jij graag, of kijk je liever naar de moves van anderen?

Door Joyce