Lifestyle

Pretty Little Liars

Sinds de Girlscene tip-lijn geopend is, krijgen we dagelijks een e-mail binnen over de serie Pretty Little liars. Duidelijk tijd voor een artikel over deze populaire serie!

Waarschijnlijk zullen de meeste meiden de serie wel kennen. Zo niet, dan is het tijd dat je de serie leert kennen!

prettylittleliars

Pretty Little Liars gaat over vier bloedmooie meiden (inclusief de leuke kleding en de prachtige lokken), de dood of verdwijning en het mysterie van hun vijfde vriendin en een heel fijne docent.

De vier vriendinnen groeien uit elkaar. Tot ze plotseling berichtjes krijgen van ene A. (dat zou heel goed Alison kunnen zijn, hun verdwenen vriendin) die dreigt hun levens op z’n kop te gooien door al hun geheimen te onthullen. Alison was altijd de queen bee van de vriendinnengroep. Wie wie is?

prettylittleliars

Alison DiLaurentis. Wordt gespeeld door Sasha Pieterse. Zij is de queen bee van het clubje, tot ze plotseling verdwijnt. Haar lichaam wordt gevonden, maar haar vriendinnen zijn er van overtuigd dat ze nog steeds berichten van haar krijgen. Alison hield vroeger altijd dingen achter en behandelde haar vriendinnen niet altijd even leuk, zoals een queen bee dat behoort te doen…

prettylittleliars

Aria Montgomery. Wordt gespeeld door Lucy Hale. Nog een sneaky meisje. Aria weet bijvoorbeeld dat haar vader een affaire heeft gehad, maar verzwijgt dat voor haar moeder en broer. Uiteindelijk komt haar moeder er toch achter en verlaat zij tijdelijk het gezin. Affaires spelen sowieso een belangrijke rol in haar karakter, want ze heeft zelf een affaire met haar Engelse leraar Ezra Fitz.

prettylittleliars

Hanna Marin. Wordt gespeeld door Ashley Benson. Dit is het meisje dat de plek van Alison inneemt na haar verdwijning. Na een tijdje begint ze het populair zijn minder belangrijk te vinden. Ze breekt zelfs met haar oude vrienden. In de serie heeft ze één beste vriendin na de verdwijning van Alison: Mona.

prettylittleliars

Emily Fields. Wordt gespeeld door Shay Mitchell. Emily is dol op haar sport zwemmen en woont samen met Hanna. En om maar meteen over het meest opvallende uit haar rol te beginnen: Emily komt er achter dat ze lesbisch is.

prettylittleliars

Spencer Hastings. Wordt gespeeld door Troian Bellisario. Zij is het preppy meisje van de groep. Ze heeft het perfecte leven, maar haar familie heeft ook hoge verwachtingen van haar. Iets dat niet altijd makkelijk is.

Bekijk hieronder de promo van seizoen 1…

 

En de trailer van seizoen 2…

 

Lieke was de eerste die ons tipte en zij zal dan ook een pakketje thuisgestuurd krijgen! Heb jij een goede, recente tip over een onderwerp dat je wel op Girlscene vindt horen, maar waar we nog nooit over geschreven hebben? Stuur dan een mailtje met je tip inclusief duidelijke beschrijving naar tip@girlscene.nl.

Zijn jullie al fan van de serie?

Door Esmée

Must reads 👀