Lifestyle

Makkelijk winkelen met de app van Shopgids.nl!

Horoscopen, het laatste nieuws of de nieuwste roddels, there’s an app for that!Shopgids.nl doet gezellig mee met een eigen app. En daar hebben ze nog een leuk extraatje aan toegevoegd: exclusieve kortingsbonnen van winkels als SuperTrash, Hunkemöller, Men at Work, en Welikefashion.com!

appshopgids

De app helpt je met het vinden van de leukste winkels tijdens een dagje shoppen. Adressen worden voor je opgezocht, krijgt informatie over de openingstijden en of er een actie is in de winkel waar je op dat moment bent. Om het je nog makkelijker te maken stippelt de app de perfecte looproute voor je uit! Hier gaat niet alleen om kledingwinkels, maar ook winkels op het gebied van beauty, wonen en cadeaus staan in het bestand.

appshopgids

Om het feest helemaal compleet te maken kun je dagelijks exclusieve kortingsbonnen vinden voor de fijnste kortingen en acties. Voorbeeldje? Gratis lipgloss bij een aankoop bij Supertrash, 15% korting bij Men at Work en Hunkemöller en gratis Grazia of RED magazine bij Welikefashion.com!

Download de app hier.

De app is nu alleen nog maar te downloaden voor de iPhone. Dames met Android, wees niet getreurd. Binnenkort komt er ook een app voor deze versie.

Welke apps gebruiken jullie vaak?

Door Brenda