Lifestyle

Nieuwe stagiaire Evi

Hai Girls!

De komende vijf maanden mag ik mezelf stagiaire bij Girlscene(!) noemen. Ik heb onwijs veel zin om te gaan brainstormen en het internet af te struinen om voor jullie leuke girls-interest artikelen te gaan schrijven. Zelf volg ik Girlscene al jaren, dus om er nu zelf voor aan de slag te mogen is voor mij echt een super leuke uitdaging. Ik zal mijzelf eerst even voorstellen, zodat jullie ook een beetje weten wie ik ben en wat mij bezig houdt.

Nieuwe stagiaire Evi

Mijn naam is Evi Hakvoort, ik ben negentien jaar en derdejaarsstudent Media, Informatie en Communicatie aan het Saxion in Enschede. Hobby’s, ik heb er nogal wat. Ik vind het leuk om te fotograferen, ben altijd wel in voor uitstapjes met vriendinnen of met mijn vriend, ben gek op high tea’en en I love good movies. Shoppen is toch wel mijn grootste hobby, of beter gezegd, mijn grootste verslaving (en al helemaal tijdens de uitverkoop). Verder vind ik het super leuk om te schrijven en dan vooral over mijn verslaving. Daarom ben ik een tijdje terug ook mijn eigen blog begonnen. Sweetemergencyexit.blogspot.com. Een hele mond vol!

Ik heb er zin in! Ik hoop dat jullie veel leesplezier zullen hebben bij mijn artikelen en dat ik over vijf maanden terug kan kijken op een toptijd!

X Evi
(stage@girlscene.nl)