Lifestyle

Test je vriendinnen!

Een middag met je vriendinnen is meestal erg gezellig. Samen een leuke meidenfilm kijken of de huiskamer omtoveren tot manicure salon. Echt van die dingetjes die leuk zijn om samen met vriendinnen te doen. Maar maken jullie ook wel eens leuke (girl)testjes in bladen of op het internet? Wij hebben een aantal leuke testtips voor jullie.

dans

Je staat te dansen op een feestje en opeens zegt een vriendin tegen je dat het meisje naast je echt niet kan dansen. Dan word je ineens een beetje onzeker. Kan jij eigenlijk wel dansen? En welke dans moves passen het best bij jou? Deze test geeft je het antwoord.

test

Worden jullie ook nog zo happy van Disney films? En zou jij ook wel het leven van een prinses willen hebben? Met deze test kom je erachter op welke Disney prinses jij het meest lijkt!

girlstest

Wij zijn getipt door lezeres Damla over deze spirituele Tibetaanse persoonlijkheidstest. Door vier vragen in te vullen kom je erachter wat jouw persoonlijkheid is en welke personen importantvoor je zijn.

girlstest

Stiekem ben je al een tijdje verliefd op die nieuwe jongen uit de klas. Hij hoeft je alleen maar aan te kijken en je begint al te blozen. Voordat je het hem gaat vertellen, wil je weten of hij jou ook leuk vindt. Doe van te voren deze Vindt-hij-jou-ook-leuk-test.

girlstest

Make-up, nagellakjes, shoppen of toch liever mountainbiken en naar de kroeg met vrienden. Met deze test kom je erachter of je een echt meisje-meisje bent of toch meer een Tomboy.

Maken jullie weleens dit soort testjes, bijvoorbeeld in tijdschriften?

Bron beeld: weheartit.com

Door Evi