Lifestyle

MTV EMA’s 2011

Op zondag 6 november vindt de 18e editie van de MTV Europe Music Awards plaats! Vorig jaar werd het muziekspektakel gepresenteerd door Eva Longoria in de Spaanse hoofdstad Madrid. Deze keer heeft de 19-jarige Selena Gomez de eer om de MTV EMA’s in de Noord-Ierse stad Belfast te gaan presenteren!

MTV

MTV EMA’s
De MTV Europe Music Awards worden uitgereikt aan artiesten die in het betreffende jaar de beste nummers gemaakt hebben. Niet alleen wordt dit bepaald door MTV zelf, ook het publiek heeft de gelegenheid om op hun favorites te stemmen! Elk jaar vindt de uitreiking in een andere Europese stad plaats. In 1997 werden de MTV EMA’s in Rotterdam gehouden, dus wordt het volgend jaar niet eens tijd voor een Amsterdamse MTV EMA’s?!

MTV

mtv

mtv

De genomineerden van dit jaar
Dit jaar heeft Lady Gaga met verschillende nummers hoog in de hitlijsten gestaan. Het is daarom niet zo raar dat ze maar liefst zes keer genomineerd is voor EMA’s! Andere genomineerden zijn Katy Perry, Bruno Mars, Adele, Justin Bieber, Thirty Seconds To Mars, Foo Fighters, Snoop Dogg, My Chemical Romance, Jennifer Lopez, LMFAO, Jessie J, Beyoncé, Coldplay, Eminem, Arcade Fire, Red Hot Chili Peppers, Afrojack, Kanye West, Linkin Park, Wiz Khalifa en Kings of Leon.

mtv

Meiden, reserveer op de avond van 6 november alvast de afstandsbediening, want vanaf 21.00 zijn de MTV EMA’s live te volgen op MTV!

Ps. Houd de website goed in de gaten… Binnenkort een hele gave winactie!

Wie vinden jullie dat er een EMA moet winnen?

Door Evi