Lifestyle

Attentie: Marjolein in het zonnetje!

Soms is iemand zo bescheiden dat zij anderen liever niet om iets vraagt. Helemaal niet als het puur om zichzelf gaat. Maar wat nou als diegene wel iets heel erg hard verdient? Dan moeten anderen het maar doen! Daarom trommel ik alle Girlscene lezeressen, jullie dus, op!

Inmiddels is wel duidelijk hoe de redactie van Girlscene in elkaar steekt. We zijn een klein, hecht team dat werkt onder leiding van Marjolein Schel. En om die naam gaat het in dit artikel even. Want wisten jullie dat Marjolein Girlscene al-tijd voor laat gaat? ‘s Avonds of in het weekend ontvangt de redacties nog mails met punten voor de volgende dag. Je zou haar een work-a-holic kunnen noemen, maar ‘Lein’ (zo heet ze op de redactie) heeft gewoon alles voor Girlscene over en is dol op haar vak. En wat doen we met iemand die zoveel passie heeft en daarmee de leukste website van Nederland draaiende houdt?

In het zonnetje zetten!

Waarom?
Zonder Marjolein is er geen Girlscene. Marjolein weet de beste stagiaires uit te kiezen, de grappigste teksten te schrijven, de sfeer op de redactie top te houden én Marjolein blijft altijd kalm, zelfs als het forum er uit ligt. Ze werkt hard en snel, precies en vergeet nooit iets en dat terwijl ze -ik denk- wel meer dan 300 mails per dag (!) ontvangt.

marjoleinviva400

Marjolein, ik weet dat je nu zit te blozen achter je Macbookje en dat je ongetwijfeld zal roepen dat ‘dit echt niet had gehoeven’. Dat je naast je enorme passie zo bescheiden bent, maakt je alleen nog maar meer geschikt voor de titel:

Beste zakenvrouw in de categorie creatief.

Viva zag het al en nomineerde Marjolein, samen met 399 andere zakenvrouwen. Nu is het aan ons om haar op nummer 1 te krijgen!

Stemmen doe je hier! Registreer je e-mailadres, dit wordt gedaan om de stemming eerlijk te houden. Met registreren zit je dus niet aan een profiel/account vast.

Zullen we haar samen verrassen?

Door Esmée