Lifestyle

Series online: Hart of Dixie

Lazy sundays, we kennen ze allemaal! Heerlijk in je joggingbroek met een kop thee en chocoladekoekjes een online marathon Gossip Girl, Grey’s Anatomy of Pretty Little Liars houden. Ben jij ook zo’n online-serie-fan en heb je zowat alle al afleveringen gezien? Don’t worry, sinds eind september kunnen we een nieuwe serie online volgen! Namelijk de ziekenhuisserie ‘Hart of Dixie’.

hart of dixie

Over de serie
Hart of Dixie is een nieuwe ziekenhuisserie waarin Rachel Bilson (bekend van o.a. The O.C.), als dokter Zoe Hart, de hoofdrol speelt. Na haar afstuderen wil Zoe, net als haar vader, hart –en longchirurg worden. Maar deze droom valt in duigen. Als ze dokter Harley Wilkes ontmoet en hij haar haar een baan aanbiedt in Bluebell, Alabama, grijpt ze deze kans. Maar dan overlijdt Harley en staat de jonge arts er alleen voor. Een andere dokter uit het dorp, Brick Breeland, is niet blij met de komst van Zoe en maakt haar het leven zuur. Als ze besluit haar koffers te pakken en te vertrekken uit het dorp, zorgt het onverwachtse bezoekje van haar moeder ervoor dat ze zich toch niet zomaar weg laat jagen uit Bluebell. Dit zorgt voor veel leuke, maar soms toch ook wel difficult moments!

hart of dixie

Wade Kinsella en Zoe Hart zitten lekker te ontbijten. Op de achtergrond zit Lavon Hayes mee te luisteren met het gesprek tussen de twee. (Zie dat lijf!)

hart of dixie

Zoe Hart aan het werk als dokter.

hart of dixie

Lemon Breeland zit in haar mantelpakje te wachten op gezelschap.

Series zijn niet alleen leuk om bij weg te zwijmelen, ook kun je er inspiratie van opdoen, bijvoorbeeld leuke kledinginspiratie! Wij en Girlscene-lezeres Soraya (gouden tip) vinden Zoe er in deze serie ook erg fashionable uitzien.  

hart of dixie

hart of dixie

hart fo dixie

hart of dixie

hart of dixiehart of dixie

Wat vinden jullie van de stijl van Zoe (Rachel Bilson)? En volgen jullie series online?

Bron: cwtv

Door Evi, na een tip van lezeres Soraya