Lifestyle

10x roze op een rijtje

Redactie

Van onze barbies tot ons fietsje, als klein meisje wilden we alles hebben wat maar roze was. Hoewel we de pink coloured items nu vaak een beetje ‘kinderachtig’ vinden, worden we van binnen stiekem nog steeds blij van roze prullaria. Girlscene zet de leukste tien roze items voor jou op een rijtje (waar zelfs jij mee gezien mag worden)!

pink

De paraplu hebben we inmiddels alweer voor de dag moeten toveren. Of beter gezegd: we hebben hem het hele jaar niet op hoeven te bergen! Ga voortaan in stijl de straat op met deze roze panterrushes paraplu!

pink

Met deze iPod Kit ben je helemaal music proof! Als je lekker wil swingen, kun je met deze iPod Kid het hele huis op z’n kop zetten. Heb je nog een old school cassettedeck? Plug je iPod hier in en gebruik hem weer als nieuw. Je kunt met deze Kid je iPod zelfs aansluiten op de televisie! Zo kun je ook foto’s in het groot bekijken. En, natuurlijk kunnen de roze oordopjes niet ontbreken.

pink

‘Hai, met wie spreek ik?’ Deze roze lip-telefoon fleurt je slaapkamer op! En by the way, een telefoon op je kamer is ook nog eens superhandig! Uren telefoneren met je vriendinnen over je lover, zonder dat je ouders alles kunnen horen. Ideaal!

pink

Klussen is een stuk leuker met deze Gooische Vrouwen gereedschapsset! Een kast in elkaar zetten wordt zo een echte vrouwenklus. Er zit onder meer een roze hamer, roze waterpas en een roze rolmaat in de roze gereedschapskist.

pink

Dit is een retro fluitketel in een roze jasje! Water kook je nu niet meer met een standaard waterkoker, maar maak het voortaan makkelijk en echt girlie warm met deze moderne fluitketel (met stekker).

pink

Ik ga op reis en neem mee… Mijn roze Reis Kit! Pimp je koffer met deze roze reis items met stipjes. Hoe cute is dit roze cijferslotje!

pink

De meeste meiden kunnen alleen maar dromen van een diamanten telefoon. Wat vinden jullie van deze roze iPhone met Swarovski stenen? Maar, hebben we eindelijk het geld bij elkaar gespaard om deze Swarovski telefoon te kopen, dan is deze glamorous iPhone toch alweer zó last year!

pink

Organiseer een picknick met pink als dresscode. Deze roze Picknick Kit met bordjes, plastic wijnglazen, stipjes deken, bekertjes en bakjes mogen dan natuurlijk niet ontbreken!

pink

Berichtjes typen op een roze toetsenbord is toch supercool!? Maak van jouw computer een beauty. Je broer zal zo ook nooit meer stiekem achter jouw pc kruipen!

pink

Heb je een auto of bezit je moeder of zus een hip autootje? Dan kun je hen verrassen met dit roze ‘spik&span’ pakket voor de auto!

Van welke roze items ben jij in de wolken?

Door Evi      

Must reads 👀