Lifestyle

Kies eens een andere kus

Redactie

We worden er een beetje verlegen van of krijgen kriebels in onze buik: een smak, een pakkerd, French kissing, of gewoon, hoe we hem allemaal kennen: ‘de kus’! Er bestaan honderden, misschien wel duizenden verschillende kusjes…

kus

Ook kun je er heel veel leuke spelletjes mee spelen. Dit kun je doen met je liefje, maar ook met je vrienden, net als vroeger in een kringetje tijdens een feestje van een klasgenootje of vriendinnetje. Girlscene heeft leuke kusjes voor jullie. Sommige zijn een beetje vreemd, maar wel exciting om een keer geprobeerd te hebben!

Knetterkus
Kennen jullie nog het mysterieuze poeder dat begint te knetteren als je het eet? Op de kermis hebben we het vast allemaal wel een keertje bij de snoepkraam gekocht. Hier kun je ook een heel leuk kusspelletje mee doen. Doe er een beetje van in je mond en zoen je vriendje. Jullie zoen zal een knetterend spektakel zijn!

kuss

Under the mistletoe
Over een klein maandje is het Kerstmis en misschien ben jij al het huis gezellig aan het versieren met een kerstboom en sfeervolle kaarsjes. Vergeet dan niet om een maretakje boven de deur te hangen! Als jouw liefje rond de kerstdagen bij je is, kun je hem met een excuus naar de deur lokken en hem hier zoenen. Onder de maretak zoenen brengt volgens velen geluk! How romantic

IJskoude kus
Koop een bak vanille-, bosvruchten- of chocolade-ijs. Kun je niet kiezen, koop ze dan allemaal! Kies in ieder geval een smaak waar hij dol op is. Leg een klein bolletje van het ijs op je tong en zoen hem. Jullie zoen zal koud en warm tegelijk zijn! Na de tijd kunnen jullie elkaar ook nog romantisch hapjes vanille-, bosvruchten- of chocolade-ijs voeren. (Als er nog wat van over is gebleven…)

kuss

Stoelenkusdans
Dit kusje lijkt erg op de flesje-draai-kusjes. Alleen heb je er geen lege fles, maar stoelen en muziek bij nodig. Een soort stoelenkusdans dus. Doe dit met een stel goede vrienden en misschien wel met je (stiekeme) lover. Jullie gaan met z’n allen rond de stoelen dansen en zodra de muziek uit is, moet je degene die links van je zit kussen. Een kusje op de wang mag natuurlijk ook! Jij en je kuspartner kussen net zo lang totdat de muziek weer begint. Er gaat steeds een stoel weg en zodra de muziek stopt blijft er iemand over die geen stoel heeft, diegene valt af. Zo ga je steeds maar door, totdat het ‘perfecte’ koppeltje overblijft.

Vlinderkusje
Dit speciale kusje geef je niet met je mond, maar met je wimpers! (huh?) Ja, met je wimpers. Houd je hoofd dicht bij de wang van je liefje of van een vriendin en knipper met je ogen. Jouw wimpers zullen zijn of haar wang raken. Het lijkt nu net of er een vlindertje tegen hun wang aanvliegt.

kusss

Twilight-kus

Deze kus is voor de Twilight-fans onder ons. Wanneer jij en je vriendje zoenen, bijt dan eens zachtjes op zijn tong en zuig er een beetje aan. Dit is wel een beetje een vreemde manier van zoenen, maar hij zou deze spontane actie van jou vast waarderen.

Neurie een melodietje
Probeer eens een leuk melodietje te neuriën terwijl jij en je vriendje zoenen. Door het neuriën gaat je tong een beetje trillen. Zo krijg je een heel grappig gevoel in je mond terwijl jullie de French kiss uitoefenen.

kuss

Laat je lippen tintelen
Normaal gesproken stellen jongens het niet op prijs als wij ze zoenen met onze knalrode gestifte lippen. Maar probeer het eens een keer met een lipgloss die je lippen doet tintelen en warm aan laten voelen. Dit zal letterlijk en figuurlijk een hot kiss zijn!   

Ken jij nog speciale kusjes?

Bron beeld: weheartit

Door Evi