Fashion

Maak van je triangelbikini een bandeau

Bandeau’s zijn op dit moment helemaal hot! Lekker geen strepen in je nek van het bruin worden, en je flaneert er ook mooi mee over het strand. Maar… misschien kun je geen leuke bandeautop vinden, of wil je liever een triangelbikini. Daar heb ik iets op gevonden! In een handomdraai tover je jouw triangelmodelletje om in een bandeau…

Hoe doe je het?

Pak je triangel bikini top en hang hem ondersteboven. Je hebt dus aan de ene kant het lange touwtje, die je normaal onder je borsten en over je rug loopt en waar de twee ‘driehoekjes’ aan zitten. Aan de andere kant heb je het korte touwtje, die je normaal in je nek knoopt.

Pak nu het korte touwtje (die normaal in je nek zit) en bind deze op je rug vast. Liefst een beetje strak aanknopen.

Het andere touwtje, het langste dus, knoop je aan elkaar vast, zodat je tussen de twee driehoekjes een soort cirkel- of ovaalvormig open stukje hebt. Je kunt er meteen een mooi strikje in maken.

En nu… waar laat je de touwtjes? Daar zijn twee manieren voor: je kan de touwtjes ook achter je rug strikken, zodat je dus geen touwtjes in je nek hebt en dus ook geen strepen ziet bij het bruin worden. En je kunt ze ook in je nek knopen, wel zo handig als je gaat zwemmen.

Succes!

Met dank aan Lisanne