Lifestyle

Vanuit de ogen van een jongen

Jij denkt dat je crush in de pauze hard aan het leren is voor die moeilijke scheikundetoets van volgende week. Maar je weet niet dat hij ondertussen jou ook nog eens van tot top teen bestudeert! Hoe je lacht, hoe je je boterham eet, hoe je haar zit, alles houdt hij in de gaten…

Ja, ook houden jongens óns in de gaten. Meestal doen ze dit op zo’n slimme manier dat wij het niet eens merken. Girlscene vertelt je de de dingen die hem het eerst opvallen.

haar

Je haar zegt meer dan woorden
Je denkt dat als hij je aankijkt, het eerst naar je gezicht kijkt. Dit is niet altijd waar. Hij kijkt ook naar ons haar! Daaraan kan hij zien of je veel aandacht aan je uiterlijk besteedt en of je verzorgd bent. Ook de geur van je haar kan hem betoveren.

Beauty maar bitch
Misschien wel het belangrijkste wat hem opvalt is jouw karakter! Jij kan dan misschien iedere jongen van de school krijgen, maar ben je van binnen een bitch dan houdt hij het snel voor gezien. Wees jezelf en behandel anderen hoe jij ook behandeld wil worden!

friend

Vrienden en vriendinnen
Aan jouw vrienden kan hij vaak al zien wat voor een type je bent. Zijn jouw vriendinnen lieve meiden, helpen en luisteren zij altijd naar anderen? Dan zal jij ook wel zo’n soort type zijn. Zij zullen vast niet omgaan met een asociaal meisje dat om niemand iets geeft.

De eerste zoen
Hij zal altijd onthouden hoe jouw lippen voor het eerst ‘smaakten’. Gemiddeld zoenen we in ons leven 20.160 minuten, dus jouw mond zal hij niet snel vergeten! En zeker niet wanneer jullie voor het eerst zoenen. Zijn jouw lippen zacht, zijn ze vol of zijn ze juist glad? Vraag het hem, hij zal het je vertellen!

kleding

Jouw spullen
Al is het je portemonnee of je agenda, jouw spulletjes zeggen veel over jouw persoonlijkheid! Word je nooit gezien zonder make-up tas en hoge hakken? Dan weet hij dat je veel met je uiterlijk bezig bent en kleding belangrijk vindt. Lees je vaak interessante boeken en studeer je in de pauze? Dan weet hij dat voor jou je studie erg belangrijk is en je leren best leuk vindt. Ruik je altijd naar bloemen en zijn veel van je accessoires roze, paars of hebben ze een andere meisjes-kleur? Dan weet hij dat je een erg lief meisje bent, die nooit iemand kwaad wil doen. Ja meiden, ook deze dingen vallen hem op! 

Zelfverzekerd
Een meisje dat rechtop en met een opgeheven hoofd loopt of haar dans moves op de dansvloer showt straalt zekerheid uit. Dit valt hem meteen op! Ook vinden jongens deze uitstraling sexy. Een man wil wel een vrouw waar een beetje pit in zit. En wij willen toch ook wat te zeggen hebben?!

smile

Lach
Moet je echt om zijn grappen lachen of doe je maar alsof? Jongens zien dit meteen. Niet alleen aan jouw glimlach, maar ook aan de twinkeltjes in je ogen. Dus pas op! Zorg dat je altijd eerlijk bent. Misschien vind jij zijn looks helemaal geweldig, maar klikt het totaal niet tussen jullie. Ga dan niet doen of jij hem wel mag, want hij komt er meteen achter.

Hakken
Hakken vinden de meeste mannen sexy. Draag je af en toe high heels, dan zal dit hem opvallen! Oké, nu hoef je niet opeens elke dag hakken te gaan dragen, zodat je na een week niet meer kunt lopen door blaren en pijnlijke voeten. Maar als je soms hakken draagt zal dit uitstralen dat je durft en zelfverzekerd bent.  

Wat valt jou als eerste op bij jongens?

Bron beeld: weheartit

Door Evi