Lifestyle

Beyoncé en Jay-Z verwelkomen dochter

Boy, were we wrong. The Daily Mail, Huffington Post, E Online, Nederlandse kranten en ook Girlscene… duizenden websites schreven op 30 december dat popster Beyoncé is bevallen van een dochtertje genaamd Tania May Carter. Wat blijkt? Vals alarm. De hoogzwangere mama-to-be Beyoncé werd afgelopen week nog met haar big belly gezien in New York!

BeyonceJayzGS dochter

De hoogzwangere Beyoncé in New York met mama Tina aan haar zijde

Inmiddels is het official! Dit weekend heeft Beyoncé een dochtertje ter wereld gebracht, met de prachtige naam Blue Ivy Carter. Vrienden van mama Beyoncé en papa Jay-Z (zijn echte naam is Shawn Corey Carter) hebben de twee al gefeliciteerd. Zo twitterde Rihanna: "Welkom in de wereld prinses Carter! Liefs Tante Rih." en schreef goede vriend Russel Simmons: "Gefeliciteerd Beyoncé en Jay-Z!".

BeyonceJayzGS girlscene

BeyonceJayzGS dochter

Het Lenox Hill Hospital in New York City

Beyoncé checkte afgelopen zaterdag (onder de naam Ingrid Jackson?!) in het Lenox Hill Hospital in New York, om zich klaar te maken voor de bevalling. Beyoncé zou voor haar bevalling de vierde verdieping van het ziekenhuis hebben afgehuurd en gevraagd hebben enkele beveiligingscamera’s af te schermen. Ook gaat het gerucht dat medewerkers van het ziekenhuis werden gevraagd hun mobiele telefoons in te leveren.

Naast echtgenoot Jay-Z waren moeder Tina Knowles en zusje Solange ook aanwezig in het ziekenhuis.

Dit weekend heeft Beyoncé een dochtertje ter wereld gebracht, met de prachtige naam Ivy Blue Carter.

Beyoncé en Jay-Z gaven elkaar het jawoord in april 2008. De twee zijn inmiddels tien jaar samen en sinds dit weekend gelukkige ouders van een gezonde baby girl. Gefeliciteerd Jay-Z en Beyoncé!