Lifestyle

Ons nieuwe zusje: Chicklit.nl!

Lekker luieren op de bank met een goed boek, zoetsappige film of thriller voor de stoere meiden onder ons, heerlijk! Maar, we willen natuurlijk geen boek of film waar we het na een half uur al bij gezien hebben… Kennen jullie Chicklit.nl al? Deze website vertelt je alles wat je wilt weten over boeken en films!

Van boek- en filmrecensies tot columns en interviews met auteurs, op Chicklit kun je van allerlei leuke boek- en film weetjes lezen. Een website voor en door females

chicklit

Chicklit? Misschien heb je het woord weleens gehoord, maar weet je eigenlijk niet zo goed wat het betekent?! Chicklits zijn boeken die lekker weg lezen. Van feel-good tot mean girls boeken. Velen denken dat Chicklits cliché zijn, maar eigenlijk zit er altijd wel een kern van waarheid in. Bijvoorbeeld over de liefde en… de bad boys.

chicklit

In 2003 opende Chicklit.nl haar online deuren. Onlangs is de site compleet vernieuwd en is Chicklit onderdeel geworden van onze EEN Media-familie (waar o.a. Girlscene.nl, Ze.nl, Fashionscene en Beautyscene toe behoren). En wij zijn natuurlijk heel trots op ons nieuwe zusje!

Welke film is deze maand populair? Of wat zeggen meiden over die romantische pocket? Check Chicklit.nl en je weet het! Ook heeft de website regelmatig leuke winacties en weggevers.

chicklit

En wat helemaal leuk is, je kunt zelf ook recensent worden! Heb jij een vlotte pen, is het lezen van boeken of het kijken van films één van je favoriete bezigheden en wil je daarover jouw mening kwijt? Word dan Chicklit recensent en deel jouw point of view met andere meiden!     

Chicklit houd je ook via Facebook, Twitter en de nieuwsbrief op de hoogte van de nieuwste en populairste boeken & films!

Heb jij een favoriet(e) boek/film? En kende jij deze handige website al?

Door Evi