Lifestyle

Series online: The Lying Game

Op het forum wisten jullie dit natuurlijk al lang, maar er is sinds augustus een hele leuke nieuwe Amerikaanse TV Serie. Van de makers en schrijvers van Pretty Little Liars, is er nu het net zo verslavende ‘The Lying Game’.

The Lying Game

V.l.n.r. vriendinnen Madeline (Mads) & Charlotte (Char), Emma / Sutton, liefde Ethan, rivaal Nisha en zusje Laurel.

Over de serie
Emma Becker woont in een pleeggezin in een (slechte) buitenwijk van Las Vegas. Afgelopen zomer komt ze er achter dat ze een tweelingzusje heeft, Sutton, dat geadopteerd is door een rijk gezin in Phoenix, Arizona. Als Emma ervan beschuldigd wordt 500 dollar van haar pleegmoeder gestolen te hebben, besluit ze te vluchten naar Arizona.

Aangekomen in Arizona wacht haar zusje Sutton haar op. Zij heeft echter haar eigen plan, ze wil op zoek naar haar biologische moeder in Los Angeles, waarvan haar vader en moeder zeggen dat ze niet meer leeft. Om ongestoord op pad te kunnen gaan, heeft Sutton het geniale idee om Emma een paar daagjes als Sutton door het leven te laten gaan.

Dat zou helemaal niet zo’n probleem zijn, als Sutton niet zo’n leven vol leugens zou leven. Haar vriendje? Blijkt een schijnvriendje. De stalker? Haar geheime vriendje. Om nog maar niet te spreken over de manier waarop ze communiceert met haar ouders en zusje.

The Lying Game

Sutton & Emma

The Lying Game

Sutton en haar vader

De hoofdrol in The Lying Game wordt gespeeld door de relatief onbekende Alexandra Chando. Zij speelt zowel de rol van Emma als van haar zusje Sutton. Emma’s / Sutton’s liefde wordt gespeeld door Blair Redford (die je misschien nog wel kent als Oscar uit 90210)

The Lying Game

Nogmaals Emma als Sutton met Sutton’s vader

The Lying Game

Emma als Sutton, met Sutton’s moeder

We willen jullie liever niet te veel verklappen, daar is de serie veel te leuk voor. Maar we kunnen jullie wel vertellen dat je bijna gek zult worden van de hoeveelheid romantiek, dat niets is zoals het lijkt en dat er natuurlijk van alles mis moet gaan.

The Lying Game

Emma als Sutton, ontmoet voor het eerst Sutton’s vriendinnen

Op dit moment is het eerste seizoen van The Lying Game nog in volle gang, helaas is er nog niet bekend wanneer, waar en of het ooit in Nederland wordt uitgezonden. Gelukkig kunnen we het hier online bekijken!

The lying game

Sutton’s geheime liefde badboy Ethan

Ken jij de TV serie The Lying Game al? Of heb je misschien de boeken gelezen? Wij hebben hier op de redactie in ieder geval een nieuwe verslaving te pakken!

Door Annemerel