Lifestyle

Waarom de kou best OK is..

Kkkkkkoooud! Het is dan misschien net iets moeilijker om je warme bedje te verlaten. Ooooh en een warme douche verlaten, hoe moeilijk is dat? En dan hebben we het nog niet eens gehad over die eerste pasjes buiten zetten. Maar weetje, eigenlijk is het zo erg nog niet. Sterker nog, wij vinden het hartstikke leuk. En wij vertellen je waarom!

Kou

– Haal die schaatsen maar uit het vet! We kunnen schaatsen! Yes! (Ja inderdaad, al die uitroeptekens die we tot nu toe gebruikt hebben waren echt nodig!). Schaatsen is niet alleen super leuk om te doen, het is ook nog eens DE perfecte workout voor een mooi gespierde bilpartij. Hell yeah!

– Het is tijd voor… Warme chocolademelk MET HEEL VEEL SLAGROOM!

kou

– Eindelijk een prima excuus om die dikke muts en sjaal te dragen. Oh en we gaan ook echt niet meer zonder UGGS naar buiten!

– Wist je dat er met deze koude luchten veel meer zuurstof in de lucht zit? Super goed voor je! Kleed je aan en ga gewoon lekker naar buiten. Doet je goe-oed!

kou

– Is dit weer niet het perfecte tijdstip om erwtensoep van oma eindelijk eens uit te proberen?

– En heb je het buiten wel weer gezien? Hup pyjama aan (liefst nog met een panty eronder) dikke trui, cappuchon op, dekentje erbij.. TV-serie marathon!

kou

– Woon jij ergens waar er al genoeg sneeuw gevallen is? Maak een sneeuwpop met je kleine buurmeisjes, en begin een sneeuwballen gevecht. Have fun!

– Het is misschien niet het weer om ‘s avonds op je fietsje naar de discotheek te fietsen, maar des te meer reden om thuis een slaapfeestje te organiseren met je vriendinnen. Gossip Girl of Sex and the City op de achtergrond, maskertjes op (vochtinbrengend – heb je met dit weer wel nodig) en de hele avond theeleuten! Oh en ‘s ochtends natuurlijk warme croissantjes uit de oven.

kou

– Tijd voor een romantische strand- of boswandeling met je vriendje. Of gewoon super gezellig met je beste vriendinnetje. OF neem je opa en oma mee, die komen waarschijnlijk met deze temperaturen ook niet veel buiten. Halen zij ook nog eens een frisse neus!

– OK en nu is het dus tijd om die vakantieboeken erbij te halen. Droom weg bij een zonvakantie op een Grieks eiland, Italie, of wat dacht je van Curacao? Misschien krijg je je ouders wel zo ver om alvast de zomervakantie te boeken, heb je tenminste iets om naar uit te kijken!

Wat vind jij fijn om te doen met deze temperaturen?

Door Annemerel