Lifestyle

Have a nice day!

Je wordt op een vrije dag wakker (in het weekend of tijdens de vakantie) en hebt ontzettende zin om iets leuks te doen! Een dagje uit met je vriendinnen of een romantische date met je vriendje. Maar waar gaan jullie heen? Een aantal opties op een rijtje:

have a nice day

– Ga lekker skiën of snowboarden in Snowworld! Als beginner kun je lekker samen klunzen of een lesje nemen. Als ervaren skiër kan je jezelf laten gaan op de gevorderde piste. Het is misschien niet zoals op wintersport, maar de feeling krijg je er zeker van!

have a nice day

– Op naar het Tikibad of een ander leuk glijbanenparadijs! Lekker zwemmen of van de allerhoogste glijbanen! En in Duinrell kun je gelijk ook een aantal buitenattracties meepakken, leuk!

– Heb je geen hele dag vrij maar slechts een avondje? Dan is samen uit eten en daarna naar de bioscoop natuurlijk ook helemaal niet vervelend.

have a nice day

– Aapjes kijken in de Apenheul of dolfijnen zien in het Dolfinarium. Dierentuinen blijven een fijn relaxed sfeertje hebben.

– Dat je kunt gaan shoppen in je vrije tijd hoeven we jullie niet meer te vertellen. Wat extra leuk is, is om eens een andere stad te bezoeken! Ga eens naar Utrecht, Amsterdam, Maastricht of zelfs naar Antwerpen. Je zult zien dat ze daar weer net andere winkels en collecties hebben.

have a nice day

– Op een echte mooie dag kun je een bootje huren bij een recreatieplas. Snacks, drankjes en een fototoestel mee en een leuke dag is gegarandeerd!

– Woon een tv-programma bij. Bij de opnames van talentenjachten zijn kost vaak geld, maar talkshows bijwonen is meestal gratis!

have a nice day

– De stoere chicks onder ons kunnen paintballen of lasergamen in met een groep vrienden. Lekker rennen, gillen en lachen!

– Dichter bij huis kun je ook een uurtje gaan sporten in de sportschool. Daarna even relaxed zwemmen en als afsluiter nog even de sauna induiken. Na een koude douche voel je je weer als herboren!

have a nice day

– Samen met je lover naar een kunstijsbaan, hand in hand schaatsen. Lekker klef!Daarna met rode neusjes aan de chocolademelk.

– Lekker een dagje chillen in het Vondelpark. Dit is, zodra het een beetje warmer is, een hele fijne dagbesteding! Doe wat boodschapjes en picknicken maar!

have a nice day

– De Efteling brengt zeer waarschijnlijk mooie jeugdherinneringen naar boven en blijkt vaak ook nu nog hartstikke leuk!

– Een dagje een beautyarrangement, lekker naar de sauna, gemasseerd worden, een gezichtsbehandeling krijgen.. hmmm..

have a nice day

– Vakantiegevoel opdoen door met de trein af te reizen naar Schiphol en daar Starbucks te drinken!

– Watersporten bij Dutch Water Dreams! Hier kun je bodyboarden of flowboardenop de Flowrider of je kunt raften of tuben op de wildwaterbaan! Keuze zat! Het is misschien wat meer voor de stoere girls onder ons, maar je kunt natuurlijk ook gewoon een keertje je grenzen verleggen!

Wat doe jij op een vrije dag?

Door: Annick