Lifestyle

The start of something new #1

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

lovestory

Sanne: “Als grapje gingen wij naar de intocht van Sinterklaas, waar we super lang in de kou hebben gewacht om alleen Sinterklaas zijn mijter te kunnen zien. Toen we samen naar huis fietste, kwamen we langs een kinderboerderij waar we in wilden. We hebben twee uur gewacht om erachter te komen dat hij helemaal niet zou opengaan. Ondertussen hebben we wel lekker gekletst en gelachen. Daarna zijn we naar zijn huis gegaan en hebben we thee gedronken. Die dag zijn we verliefd geworden en nu zijn we al meer dan een jaar samen."

lovestory

Moniek: “Mijn relatie begon in Italië. Hij was mijn vakantieliefde voor één week. Na de vakantie had ik hem gedumpt voor een ander. Na twee jaar wilde ik hem terug, maar dat zag hij dit niet zo zitten. Ik heb toen de loverboys, Dennis en Valerio, ingeschakeld voor hulp en nu zijn we al bijna twee jaar gelukkig!”

lovestory

Eva: “Op de laatste dag van de zomervakantie in 2010 had ik een feestje van een goede vriend van mij. Die avond werd er flink gedronken en gefeest, en het idee om te gaan nachtzwemmen in een buitenbad ontstond. Zo gezegd zo gedaan.. Marcel ging ook mee. Op onze weg naar het zwembad door het donkere bos en tijdens het beklimmen van het steile hek (waar ik heel charmant vanaf viel) is onze liefde ontpopt. En we zijn al meer dan 17 maanden samen."

lovestory

Danielle: “Ik leerde mijn vriend kennen via het vriendje van mijn beste vriendin. Op onze eerste date ging alles mis. We gingen naar de bioscoop en ik moest rijden: ik reed overal verkeerd, kon geen parkeerplek vinden en ik praatte door  de hele film heen. Mijn vriend vertelde me laatst dat hij juist verliefd is geworden op mijn klunzigheid. Nu zijn we alweer anderhalf jaar samen en nog steeds geef ik hem wel eens een onbedoeld knietje. Gelukkig kunnen we er hard om lachen!”

lovestory

Amy: “In de vierde van het VMBO gingen wij met school een dagje naar Winterberg om te skiën. Ik had niet zoveel ervaring, mijn toekomstige lover wel. Na een ochtendles te hebben gehad, was ik gevallen en gleed ik telkens weg. Gelukkig was hij daar om mij te helpen. Zo zijn we aan de praat geraakt en nu, drieënhalf jaar later, zijn we nog steeds samen!“

Heb jij een lover? Of ben je happily single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick