Lifestyle

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

BIG NEWS! Mijn allerlaatste ‘zegje’ als hoofdredactrice. Een gekke gedachte, stiekem pink ik een traantje weg. Van geluk(!), want wat heb ik een te gekke tijd gehad. Een echte dreamjob! Na twee heel fijne jaren bij Girlscene verleg ik letterlijk en figuurlijk mijn grenzen. Ik ga de grote oceaan over…

(Warning, veel ik-jes on it’s way… komen ze!)
Lieve lezeressen,

Ik kijk terug op een heel bijzondere tijd. Ik heb met ontzettend veel plezier bij Girlscene gewerkt en een geweldig team vol gezellige, warme, hard working ladies om mij heen verzameld. De afgelopen jaren heb ik super veel geleerd en heel veel mensen ontmoet. Een geweldige reis met vallen & opstaan, ontwikkelen, leren, overwinnen, ontdekken en vooral genieten!

Mijn hilarische collega’s (een handje vol business babes met ballen), het superstoere Girlscene team, de lieve stagiaires… De vele feestjes die we hebben gevierd: van avondjes doorbikkelen tot hartverwarmende mailtjes en grappige post van lezeressen… ik ga het onwijs missen!

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

Hoofdredactrice Marjolein neemt afscheid

En nu?
Met een rugzak vol fijne herinneringen en mooie ervaringen, ga ik op avontuur! Plaats van bestemming? New York.

‘half-skinny extra hot decaf caramel drizzle latte with whip, grande a.s.a.p.!’ *heeft op aanraden van collega Eve de gemiddelde coffee-order van een pittige magazine editor al in haar hoofd gestampt* voorbereiding is key!

Waarom New York? Wat ga ik doen? Ik ga een kijkje nemen in de keuken bij een groot Amerikaans magazine, oftewel, meelopen in het hart van de bladenmakerij!
Nu nog een beetje spannend (zeg maar gerust doodeng, denkt aan The Devil Wears Prada taferelen) maar dat zal vast reuze meevallen. Ik sta te springen op mijn doorgewinterde All Stars (die ik zo gauw mogelijk moet omruilen voor pumps, je begrijpt.. alles voor ‘THE job’) van enthousiasme! Ik kijk er heel erg naar uit!

New Girl in the Scene
Danique Hoofwijk gaat mij opvolgen als hoofdredactrice. No stranger… integendeel! Deze enthousiaste goedlachse Limburgse liep in 2010 stage bij Girlscene en heeft toen lange tijd als redactrice gewerkt. Met een zeer gewilde roze handtas vol online editor-ervaring (Girlscene, Glamour, Fashionscene) zal zij het stokje gaan overnemen als hoofdredactrice!

Maar nu komt het: Ik wil jullie, onze lezeressen, heel erg bedanken. Als ik kon één voor één! De lieve mailtjes en notes, de kritische comments, de geniale tips, de felicitaties, dank jullie wel! Dankzij jullie is Girlscene groot geworden en blijven we groeien. Zonder jou (ja, jij!) was er geen Girlscene, ik ga de site en jullie meiden enorm missen.

Benieuwd wat ik allemaal ga doen? Je kan mij blijven volgen op Twitter!

Voor nu veel liefs,

Marjolein Schel
(ex-)Hoofdredactrice Girlscene

Lees ook:
Marjolein: Winnares Viva400 Award!