Lifestyle

Huis Carrie Bradshaw te koop!

Een droom zou werkelijkheid kunnen worden. Het huis waar Carrie Bradshaw van Sex and the City in woonde staat te koop. Je zult wel eerst even de loterij moeten winnen, want het huis kost meer dan 7 miljoen euro!

De buitenkant van het huis op 64 Perry Street werd gebruikt in de eerste drie seizoenen van de hitserie. Na de eerste drie seizoenen zijn de ‘buitenshots’ verplaatst naar 66 Perry Street. Op Google Maps staan beiden huizen aangegeven als het huis van Carrie, waardoor ze worden bedolven door toeristen. Dat zou dan ook de reden kunnen zijn dat de laatste eigenaar na vier maanden alweer verhuisde.

Het huis telt vier verdiepingen met elf (!) kamers, vijf slaapkamers en drie baden. Hiermee kom je in ieder geval geen ruimte tekort! Wij kennen de buitenkant van het huis natuurlijk vooral van de vele innige goodbye‘s tussen Carrie en Mister Big.

huis carrie bradshaw
De beroemde trap

huis carrie bradshaw

huis carrie bradshaw

huis carrie bradshaw
De jaloersmakende kledingkast van Carrie

huis carrie bradshaw
Carrie’s slaapkamer

huis carrie bradshaw

huis carrie bradshawEen woonkamer zo groot als een balzaal

huis carrie bradshaw
Carrie bij haar voordeur

huis carrie bradshaw

Voor degene die geen zeven miljoen kan besteden aan een huis (goh, niet?), maar wel begint te kwijlen bij het zie van deze foto’s, zijn er twee oplossingen:
– Heel hard sparen en een tripje naar New York boeken, om vervolgens foto’s te maken bij Carrie’s voormalige optrek’je’.
– De SATC dvd’s erbij pakken om helemaal in de sfeer te komen!

Ben jij ook nog steeds zo gek op Sex and the City?

Door Annick