Lifestyle

Girlscene’s Danique is terug!

Hoi meiden,

I’m back! 😉 Zoals ik in 2010 al als redacteur bij Girlscene.nl in mijn afscheidsartikel schreef: ‘Voor nu tot ziens en wie weet zien jullie mij in de toekomst terug!’ en here I am, terug van weggeweest. Als 22-jarige Limburgse met een zachte G neem ik vanaf vandaag het stokje van ex-hoofdredacteur Marjolein Schel voor Girlscene.nl over! Ik hoop dat jullie er net zoveel zin in hebben als ik!

Danique bij Girlscene

Voor degene die mij niet kennen: als Bourgondische Limburgse verruilde ik op 18-jarige leeftijd het Zuidelijke heuvellandschap voor het bruisende Amsterdam. Daar waar mijn passie voor schrijven, maar ook fotograferen, mode, magazines, social en online media zich verder heeft ontwikkeld. De opleiding Media, Informatie en Communicatie – met als afstudeerprofiel Redactie en Mediaproductie – heeft daar ook zeker aan bijgedragen.

Girlscene's Danique is terug!
Genieten van de eerste zonnestralen op het Vrijthof in Maastricht

Girlscene's Danique is terug!
Het prachtige Amsterdam bij zonsopgang

Nu kruip ik voor de verandering een keertje in de pen om het over mijn schrijfgeschiedenis te hebben. Mijn schrijfrugzakje is al goed gevuld: stagiaire en redacteur bij Girlscene.nl, blogger voor Nineteen.eu en Thedigitalistas.com, stagiaire, redacteur en afstudeerder bij Glamour.nl, hoofdredacteur van Fashionscene.nl en vanaf nu (drie jaar later) ben ik weer terug bij mijn roots Girlscene.nl, daar waar mijn schrijfcarrière is begonnen. Spannend is het zeker, maar ik heb er bovenal veel zin in! Op een mooie tijd samen!

Natuurlijk zijn tips (bv. qua content als rubrieken en onderwerpen), suggesties en inspiratie altijd van harte welkom. Die kun je o.v.v. je ingezonden item(s) sturen naar info@girlscene.nl.

Liefs, Danique