Lifestyle

De leukste iPhone apps

Ben jij een lucky lady met een iPhone, iPod Touch of iPad..? Wij delen met jou de applicaties die momenteel favoriet zijn hier op de redactie. Geen apparaat waar je de applicaties mee kunt gebruiken? ‘Leen’ gewoon even die van je vader/moeder/broer/zus/vriend/vriendin, want deze zijn ECHT leuk (en verslavend!).

De leukste iphone applicaties

Naam: Instagram
Prijs: Gratis
Wat kun je ermee: Foto’s maken en ze een leuk effectje geven. Daarna deel je ze op Instagram, maar dat kan ook op Twitter en Facebook. Je volgers kunnen vervolgens jouw foto’s LIKEN of commentaar geven. Dat kan jij natuurlijk ook bij anderen doen!

De leukste iphone applicaties

Naam: Topo USA
Prijs: Gratis
Wat kun je ermee: De staten, grote steden en hoofdsteden van de staten uit je hoofd leren. Geweldig tijdverdrijf tijdens het wachten en je wordt er ook nog eens slim van!

De leukste iphone applicaties

Naam: Glee
Prijs: € 1,59 (plus de nummers die je koopt kosten ook een klein bedrag)
Wat kun je ermee: Zing mee met de nummers van Glee! Doe je oortjes in en zing door het mictrofoontje. Je kunt er zelfs voor kiezen dat ze je stem aanpassen, zodat het net lijkt alsof je echt een superster bent!

De leukste iphone applicaties

Naam: Unblock me
Prijs: Gratis
Wat kun je ermee: Ken je het spelletje nog van vroeger? Je moet het rode blokje van de linker- naar de rechterkant zien te krijgen. Daarvoor moet je de andere blokjes precies op de juiste manier aan de kant schuiven. Klinkt suf, is het misschien ook wel.. Maar als je eenmaal begint ben je vast niet meer te stoppen!

De leukste iphone applicaties

Naam: Draw Something
Prijs: Gratis
Wat kun je ermee: Tekeningetjes maken voor je vrienden en zij moeten dan raden wat jouw krabbeltjes te betekenen hebben. Deze app is alleen in het Engelsbeschikbaar!

De leukste iphone applicaties

Naam: Nike + GPS
Prijs: 1,59
Wat kun je ermee: Bijhouden hoe hard je loopt, het aantal kilometers dat je loopt, tegelijkertijd muziek luisteren, je kunt jezelf uitdagen, je kunt je scores delen en de app houdt precies bij wat je snelste rondjes zijn.. DE applicatie voor hardlopers!

De leukste iphone applicaties

Naam: Girlscene
Prijs: Gratis
Wat kun je ermee: Mis nooit meer een artikel op Girlscene met deze super handige applicatie waarmee je alle artikelen heel handig kunt lezen. Helaas kun je nog niet reageren op de artikelen, but we’re working on it!

Natuurlijk zijn er nog veel meer leuke apps, welke zijn wij vergeten?

Door Annemerel