Lifestyle

Goedkope dates

Een vriendje hebben is leuk hoor.. Maar het kan een aardig prijzig gebeuren worden als jullie er de gewoonte van maken veel ‘op date’ te gaan. Omdat het natuurlijk niet de bedoeling is dat jullie na een paar maanden platzak zijn (of dat hij alles betaalt, we zijn geen hardcore feministen, maar we teren niet helemaal op zijn zak), hebben wij een aantal ideeΓ«n voor goedkope dates voor jullie.

date

1. Pak die oude spelcomputer uit de kast, een Nintendo 64 of een Gamecube? Een oude playstation of Xbox.. Tijd voor spelletjes die je vroeger altijd speelde. (Wedden dat je tegelijkertijd ook nog super veel indruk op hem maakt).

2. Ga samen koekjes maken! Het is niet alleen goedkoop (en lekker!), het is ook super romantisch.. Natuurlijk maken jullie de koekjes in hartjesvorm! πŸ˜‰

3. Maak een lijst met films die jullie nog willen zien, kies er een paar uit en kijk van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat alleen maar films.

date

4. Pomp een rubberbootje op en bevaar de slootjes in de buurt.. Fles cola & zak chips mee en je date is compleet!

5. En wat dacht je van een lekkere frisse strand- of boswandeling? Thermoskan warme chocolademelk en thee mee.. En een picknickkleedje als je het plaatje echt compleet wilt maken.

6. Trek die hardloopschoenen aan en werk samen aan je conditie!

date

7. Ijsjes eten hoeft helemaal niet duur te zijn! En dat is BEST wel lekker.

8. Wat dacht je van een bordspel? Klinkt misschien HEEL saai, maar op het moment dat jij aan het winnen bent met Stratego, of de Kalverstraat bij Monopoly in je handen krijgt, denk je daar vast wel anders over…

9. Weet je nog die tijd dat je puzzelde? Nee, geen kruiswoordraadsel uit de krant, maar met puzzelstukjes.. Waarschijnlijk had je er toen je eenmaal puzzels van 100 stukjes kon maken wel genoeg van. Wat dacht je er van om een puzzel te maken van 1000 stukjes. Samen.. En iedere keer een kusje als je een goed stukje heb aangelegd natuurlijk! πŸ˜‰

date

10. Een zwemdate is misschien niet helemaal gratis, maar wel budgetproof (als je daarna niet weer gelijk het cafetaria induikt voor een patatje pinda).

11. Bouw een zandkasteel op het strand en kijk naar de zonsondergang.

12. Nu de lente is doorgebroken is het ideaal weer om samen te skeeleren.

date

13. Maak samen een mixtape met jullie favoriete nummers.

14. Blijf op de hoogte van gratis film festivals, zoals van de zomer het ‘Pluk de nacht‘ festival!

15. Maak samen een scrapbook met allemaal leuke foto’s, briefjes en kaartjes van jullie. Leuk voor de kinderen later.. hihi!

Heb jij nog leuke ideeen voor een goedkope date? Wij zijn HEEL erg benieuwd en maken GRAAG een deel 2 van dit artikel!

Door Annemerel