Lifestyle

Sneak peek nieuwe Girlscene.nl!

Lieve Girlscene-lezeressen,

Zoals jullie misschien wel al weten, zijn we hard bezig met de vernieuwing van Girlscene.nl! Zowel aan de binnen- als aan de buitenkant. Want Girlscene blijft maar groeien en groeien, en is nodig aan vervanging toe. Niet alleen Girlscene.nl, maar ook het forum. Daar liepen de irritaties ook hoog op, dus: time for change!

Jullie hebben via het forum, mail en natuurlijk Girlscene.nl ons goed voorzien van feedback & opbouwende kritiek, ontzettend bedankt hiervoor! Want jullie weten natuurlijk het beste wat je graag anders ziet aan Girlscene.nl. We hebben de afgelopen weken al een heel lange lijst gemaakt naar aanleiding van jullie reacties & onze meeting met de meiden van het forum.

**Tromgeroffel**

Wij zijn blij jullie te mogen vertellen dat het nieuwe design bijna af is -na veel bloed, zweet, drama & tranen- en deze zomer online komt, inclusief een gloednieuw forum.

Hierbij alvast een ieniemienie sneek preview van het nieuwe Girlscene.nl. Je ziet hieronder vrij weinig van het nieuwe design, want we willen natuurlijk niet meteen alles vrijgeven. Hieronder zie je een klein gedeelte van de homepage wanneer je wat naar beneden scrolt. Dit is de artikelindeling + opmaak en een gedeelte van de rechterbalk. Omdat we veel commentaar kregen over ‘too much roze’, hebben wij de balans teruggebracht en bestaat het nieuwe design uit meer wit. Natuurlijk staat roze voor Girlscene en die kleur hebben we dan ook zo subtiel mogelijk proberen door te voeren in het nieuwe design. We hope you like it:

Sneak peek & datum nieuwe Girlscene.nl

Natuurlijk zijn we ontzettend benieuwd naar jullie eerste reacties!

Liefs,

Girlscene