Lifestyle

Mooie man: Channing Tatum

Channing Tatum is de hot guy die je waarschijnlijk wel kent uit Step Up, She’s The Man en Dear John. Maar waar is hij eigenlijk geboren? En wat deed hij voor zijn carrière in de acteerwereld? Enne zijn er ook nog wat sappige roddels te vinden over hem? Get to know Channing Tatum!

channing tatum

Channing werd op 26 april 1980 geboren in Cullman. Hij verhuisde op zijn zesde naar Mississippi. Hij was goed in sport, zo deed hij aan voetbal, honkbal en aan verschillende vechtsporten. Ohhhhh, vandaar zijn goed getrainde lichaam.. 😉

channing tatum

Hij werd model en werkte onder andere voor Armani en Abercrombie and Fitch. Hij zat ook een paar televisiereclames. In 2004 begon hij zijn acteercarrière met een aflevering van CSI: Miami. In 2005 brak hij door met de film Coach Carter.

channing tatum

In 2006 speelde hij in de komedie She’s The Man. Deze film gaat over Viola die erg goed kan voetballen, maar omdat ze niet serieus wordt genomen als meisje in de voetbalwereld, vermomt ze zich als haar broer. In de film wordt ze verliefd op haar roommate Duke (Channing). De film was een grote hit en veel meiden zullen Channing ook uit deze film kennen.

channing tatum

In datzelfde jaar ging Step Up in de première, een dansfilm die onwijs veel bezocht werd door meiden. Channing speelt hierin de hoofdrol. In real life werd hij verliefd op zijn tegenspeelster Jenna Dewan. Ze kregen een relatie en in 2008 waren ze verloofd. Op 11 juli 2009 trouwden ze in het prachtige Malibu.

channing tatum

In 2007 werd hij genomineerd voor een Independent Spirit Award voor zijn rol in de film A Guide to Recognizing Your Saints. In 2008 kwam een vervolg op Step up 1 in de bioscoop, Step up: The Streets, hierin speelt hij weer, maar dit keer heeft hij een kleinere rol. In  2010 gooide hij het over een andere boeg en kwam hij terecht in een drama: Dear John. Een heftige film waarin soldaat John (Channing) verliefd wordt op Savannah (Amanda Seyfried).

channing tatum

The Vow draait vanaf 3 mei in de Nederlandse bioscoop en het lijkt erop dat we ook daar weer weg kunnen zwijmelen bij de knappe meneer Tatum. Een film waarin de vrouw van degene die Channing speelt haar geheugen verliest na een ongeluk. Hij probeert haar terug te winnen.

channing tatum

Als je geen genoeg kunt krijgen van Channing heb je geluk, want eind juni komt er nóg een film met Channing in de bioscoop. 21 Jump Street is een verfilming van de bekende serie uit de jaren 80 over jonge politieagenten die undercover gaan op een middelbare school. Een actiefilm dus! Voor ieder wat wils.

channing tatum

Wat vind jij van Channing?

Door Annick