Lifestyle

Eco-cool: opladers op zonne-energie

Van kleding en make-up tot hippe gadgets; duurzame producten zijn hot. Met de zomer – en daarmee de festivals – in zicht zijn duurzame producten niet alleen goed, maar ook super handig! Daarom heeft het Mystyle team van Girlscene de Solar iPhone oplader gereviewd.

oplader zonne-energie

Jullie kennen het wel, je ligt op het strand, bent een dagje weg of bent op een festival en je telefoon gaat leeg. Veel meiden zijn verslaafd aan hun telefoon, dus dit is een goede oplossing. Deze oplader is oplaadbaar via de warmte én is natuurlijk gratis door de zon. Lekker goedkoop voor de budget lezeressen, maar vooral handig want hij is overal oplaadbaar. Voor het andere half jaar waarin we in dit kikkerlandje amper zon hebben, heeft de oplader ook een USB-laadoptie. Multifunctioneel!

opladers op zonne-energie

De oplader heeft hetzelfde design als de iPhone. Hij is compact en er brandt een lampje als hij aan het opladen is. Ook komt de oplader in een handig suède zakje wat een erg leuke verassing was.

opladers op zonne-energie

Conclusie:
Een leuk en handig hebbeding dat goed werkt en goed is voor de wereld. Klik, zon & go! De oplader kost € 29,00 en is hier te koop. Voor de meiden zonder iPhone, hier zijn ook andere laders te koop.

Door Renée