Lifestyle

The start of something new #3

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

the start of something new

Romy: “Mensen beginnen altijd te lachen als ze horen waar ik mijn vriend ontmoet heb: Schiphol. Toen hij achter mij zat bij dezelfde gate, vond ik hem eigenlijk een beetje te spontaan en te nadrukkelijk aanwezig. Helaas voor mij bleken we dezelfde bestemming, bus, reisorganisatie en hotel te hebben. Twee weken lang trokken onze vrienden met elkaar op en na een hoop afwijzingen van mijn kant en spanning tussen ons beiden, viel ik eindelijk voor deze spontane lady killer. Nu, na bijna een jaar ben ik nog steeds ontzettend gelukkig met hem en blij dat hij ondanks de vele afwijzingen toch heeft doorgezet!”

the start of something new

Elma: “Ik ben samen met wat andere mensen uit de vierde en vijfde klas leerling mentor van brugklassers en begin dit jaar gingen we op kamp. Er ging ook een jongen mee die ik al vaag kende en heel knap is. We hadden een leuke klik en alle bruggers vonden dat we geweldig bij elkaar zouden passen. Het grappigste was dat we de laatste avond samen in een bed (zo’n klein matrasje van ongeveer 40 centimeter breed) belandden en hij me heeft gezoend toen iedereen lag te slapen. Hij is nu al ruim vier maanden mijn vriend en ik vind het nog steeds een grappig verhaal."

the start of something new

Charonne: Mijn love story begon twee maanden geleden. Lesley was nieuw bij mij op school, en meteen was ik totally in love. Hij voegde zich al snel bij mijn vriendengroep en we trokken best vaak met elkaar op. Op een avond gingen we naar de kroeg met een man of zes en ineens hoor ik in die kroeg het nummer ‘Love Story’ van Taylor Swift. Ik ben al jaren fan van Taylor Swift, dus toen Lesley op de bar sprong en dit nummer meezong, vroeg hij plots of ik een relatie met hem wilde, daar kon ik natuurlijk geen nee op zeggen. Inmiddels zijn we alweer een maandje heel gelukkig samen en ik wil deze lieve schat niet meer kwijt!

the start of something new

Jeanine: Iedere dag liep er door de gangen van school een super leuke, maar in mijn ogen totaal onbereikbare jongen. Tot op hét gala van het jaar: hij zag mij aankomen en zei: ‘Hoi’. Ik had er natuurlijk wel op gehoopt dat hij er zou zijn maar reageerde erg verbaasd en beetje verlegen. Helaas zijn we elkaar die avond uit het oog verloren. Via Facebook zijn we toch met elkaar in contact gekomen en het klikte meteen, dit was het begin van de "stiekeme" afspraakjes. Uiteindelijk heeft hij mij, bij de eendenvijver met mijn driejarige broertje als getuige, verkering gevraagd. Inmiddels zijn we al bijna een jaar samen. En ik hou super veel van hem!

the start of something new

Djaimy: Maikel en ik hebben elkaar leren kennen door een vriendin. Zij zat bij mij in de klas en was een collega van Maikel. Hij woonde in Drachten en ik in Assen en het was gebleven bij sms’en, totdat hij een keer sms’te dat hij even bij me langskwam in de pizzeria. We hadden elkaar nog niet in het echt gezien en ik zag er niet uit in mijn werkkleding. Na even gepraat te hebben voelden we gelijk al een klik, maar ik moest weer aan het werk en hij ging weer naar Drachten. Ik vond hem meteen al super leuk, maar ik wist niet of hij mij wel zo leuk vond. Toen sms’te hij: ‘Schatje ben je, mooierd! Kus’. Het was dus liefde op het eerste gezicht en nu zijn we 8 maandjes samen!

Heb jij een lover? Of ben je happily single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick