Lifestyle

Kom over je ex heen!

Soms denk je dat je over hem heen bent. Maar je bent het niet. Je zou het natuurlijk wel heel graag willen, maar hij is nog steeds de eerste aan wie je denkt als je wakker wordt en de laatste aan wie je denkt voor je gaat slapen. Lees hier hoe je écht over hem heen komt!

exvergeten

Studie!
Hoeveel ruzie jullie ook hebben gehad of hoe hij je ook gekwetst heeft, wij vrouwen denken vaak alleen nog maar aan de leuke periodes uit je relatie. Bedenk voor jezelf wat je van de relatie geleerd hebt. Wat wil je wel bij een nieuwe jongen terugzien en wat absoluut niet? Schrijf ook alle eigenschappen, innerlijk en uiterlijk, op.

exvergeten

Vergeet het vergeten. Het gaat om loslaten!
Je hoeft hem echt niet te vergeten, dat is onmogelijk want als het goed is heb je een goedwerkend geheugen. Beter kun je het proberen te accepteren dat het uit is en hem een leuk leven gunnen. Blijf je op z’n Facebook of Hyves kijken? Of zie je constant zijn tweets voorbij komen in je timeline? Verwijder hem dan, zo hoef je niet steeds herinnerd te worden.

exvergeten

En verder…
Het is niet erg om er nog een tijdje goed mee te zitten. Leg jezelf in de watten met lekker eten of -als je het budget hebt- met nieuwe kleding. Zorg dat je veel met je vrienden afspreekt en veel leuke dingen doet. Pas wanneer je het alleen weer leuk kunt hebben, kun je een gezonde nieuwe relatie beginnen.

Heb jij wel eens moeite gehad om over een ex heen te komen?

Door Esmée

Tip ingezonden door Britt