Lifestyle

Nieuwe stagiaire Eline

Hi girls!

Vanaf deze week mag ik als stagiaire aan de slag bij Girlscene en ik heb er onwijs veel zin in. Vanochtend ben ik begonnen aan mijn eerste dag en werd ik ingewerkt door Annick. Zij blijft nog een paar weken hier dus ik kan tussendoor gelukkig nog alles aan haar vragen. Ik zal jullie nu een klein beetje over mezelf vertellen zodat jullie weten wat ik allemaal leuk vind.

Eline

Mijn naam is Eline van der Haar, ik ben tweeëntwintig jaar oud en zoals veel van mijn voorgangers hier tweedejaarsstudent Media, Informatie en Communicatie in Amsterdam. Op mijn achttiende heb ik een jaar in San Francisco gewoond en heb ik een semester lang fotografie gestudeerd. Een hele ervaring maar nu geniet ik weer volop van het leven in Nederland.

Ik hou van schrijven en gezellige dingen doen met mijn huisgenootjes. In de zomer vind ik het leuk om mijn fleurigste outfit uit de kast te trekken en te dansen op festivals, maar kan ik ook heel erg genieten van een middag in de zon op het terras zitten. Het allerliefste maak ik uitstapjes naar het buitenland. Het reizen is sinds mijn achttiende dus een beetje blijven hangen!

Eline

Later wil ik, net als Annick, heel graag hoofdredactrice van een magazine of website worden. Mijn stage bij Girlscene is dus een goed begin! Ik hoop dat jullie de komende tijd met plezier mijn artikelen lezen.

Tot snel!

Liefs, Eline