Lifestyle

The start of something new #7

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

the start of something new

Michelle: “Twee jaar geleden vertrok ik naar Egypte om Arabisch te leren. De eerste dag kon ik mijn school niet vinden, dus sprak ik veel mensen aan. Bijna niemand sprak Engels en ik kon (nog) geen Arabisch. Toen ontmoette ik een meisje dat goed Engels sprak. Ze liep met me mee naar school en bleef daar nog even kletsen. Ze vroeg of ik zin had om na school wat te drinken. Nou dat hebben we gedaan en vervolgens hadden we honger. We gingen naar haar huis om wat te eten. Ik ontmoette haar ouders en twee broertjes, waarvan eentje wel heel leuk was. Ik heb daar gezellig gegeten en na afloop hebben we nagekletst. De dagen erna bleef ik er vaak eten. Tot haar leuke broer vroeg of ik wat met hem wilde gaan eten bij het strand. En aangezien ik hem echt heel leuk vond, zei ik natuurlijk geen nee. Alle dagen daarna had ik met hem (en op school helaas..) doorgebracht. Toen we naar zijn tante gingen vroeg zij wie ik was en hij zei met trots: ‘Dit is mijn vriendin’. Nu, twee jaar later, ben ik nog steeds heel gelukkig.”

the start of something new

Maxine: “Men zegt altijd dat tegenpolen elkaar aantrekken en dat je niet helemaal hetzelfde moet zijn, want dat wordt saai. Maar bij mijn vriendje en mij is dit echt het tegendeel. We zijn heel erg hetzelfde en vullen elkaar precies aan. We vervelen elkaar nooit, zo delen we alles met elkaar en kunnen we overal over praten zonder ruzie te krijgen. We kunnen eeuwig blijven praten, nachtenlang tot het weer licht wordt. Dat zou ik voor geen goud willen ruilen. We zijn al twintig maanden samen, en ‘never a dull moment’.

the start of something new

Nina: “Na alle ellende met jongens had ik het helemaal gehad. Vorig jaar ging ik naar een nieuwe school en ik had mezelf beloofd: het enige waar ik me op moet concentreren is school, echt geen boys meer voor mij. Ik had een project en geen groepje, dus ik besloot om me aan te sluiten bij een groepje jongens, omdat ik beter met jongens om kan gaan dan met meisjes. Ik liep naar ze toe en zei: “Hey, mag ik meedoen met jullie groepje?” waarbij een jongen al snel antwoordde: “Ja, dat is goed!” Toevallig kwam ik wel vaker bij hem in groepjes, maar ik was niet echt in hem geïnteresseerd. Vier maanden later zag ik wel iets in hem, maar ik wist niet of hij wat in mij zag. En omdat ik zo’n pechvogel ben in de liefde dacht ik dat hij mij vast niet leuk vond. Ondertussen had mijn nicht hem stiekem toegevoegd op Hyves en ze vroeg zijn msn. Ze zei tegen mij dat ik hem moest toevoegen en dat deed ik. We hebben uren gechat en in de pauze kwam hij altijd bij mij staan. Uiteindelijk heeft hij mij verkering gevraagd en we zijn nu al 11 maanden samen.“

the start of something new

Marije:  “Aan het eind van de vierde ging ik samen met mijn klas op werkweek naar Parijs. De hele week trok ik op met een jongen met wie ik tot kort daarvoor nog nooit mee had gesproken. We hadden het echt super leuk, het klikte gewoon goed tussen ons. Ongeveer een week nadat we terug waren, zaten we via msn een verhaal te verzinnen over een jongen en een meisje die verkering kregen. Het kwam er op neer dat het over ons ging en dat we elkaar wel heel erg leuk vonden. Ik ben toen naar hem toe gegaan en toen heeft hij mij heel lief verkering gevraagd. Nu ben ik al twee jaar super gelukkig met deze ontzettend lieve jongen!”

the start of something new

Rachnel: “Toen Hyves nog in was, ontving ik op een dag een paar ‘respects’ van een jongen die ik niet kende. Een week later moest ik een toets maken en in datzelfde lokaal zat een jongen achter mij steeds naar me te kijken. Nadat ik mijn toets inleverde kon ik het niet laten even achterom te kijken; het was die jongen van Hyves! Een paar berichtjes later begonnen we op school te praten en al snel nam hij me mee om een ijsje te eten. Hij vertelde dat hij mijn foto’s zo leuk vond en het niet kon laten iets van zich te laten horen na die toets. Ik werd meteen verliefd op deze spontane jongen. We waren bijna elke dag samen, ook al had hij examens. Iedereen verklaarde ons voor gek, maar hij heeft het mooi wel gehaald. Nu zijn we al twee jaar samen (en ik moet mijn examens halen om bij hem in de stad te kunnen studeren)!”

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick