Lifestyle

The start of something new #9

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

the start of something new

Danielle: Het was net uit met mijn ex en ik dacht dat feesten het enige was wat hielp. Voor mij voorlopig geen jongens meer, dacht ik. Totdat ik Jaimy ontmoette in een kroeg waar ik eigenlijk niet heen wilde (en hij – bleek later – ook niet). We werden allebei meegesleept door onze vrienden en dat heeft tot een hele leuke avond geleid. Drie weken later zijn Jaimy en ik stiekem op de boot van mijn ouders blijven slapen. Olielampje, dekentje, sterren: most romantic night ever. Toen we die avond een wandelingetje maakte bij de haven heeft hij gevraagd of ik zijn vriendinnetje wilde zijn, natuurlijk!

the start of something new

Rowy: Ik ken Lukas al zes jaar. We zaten bij elkaar op school, maar pas nadat Lukas naar een andere school ging kregen we een relatie. Hij was mijn eerste grote liefde, maar na een jaar merkten we dat we toch te jong waren, nieuwsgierig naar wat er nog meer was. Het ging uit en erg snel werd ik verliefd op een andere jongen (tot groot verdriet van Lukas die dat totaal niet had verwacht). Met die nieuwe jongen heb ik twee jaar een relatie gehad. Telkens  bleef Lukas mailen en ik kreeg hem maar niet uit mijn hoofd. Hij heeft twee jaar lang op mij gewacht. Ik heb toen besloten mijn relatie te beëindigen. Uiteraard had ik veel goed te maken met Lukas, maar een tweede kans heb ik gekregen.
Elke dag ben ik blij met deze beslissing en één ding weet ik zeker. Dit is echt. Dit blijft.

the start of something new

Nicole: Ik heb mijn vriend leren kennen op een feest van gemeenschappelijke vrienden. Voor hem was ik toen het meisje met haar arm in het gips vanwege een gebroken vinger, voor mij was hij een grappige mafketel die continue mijn aandacht trok. Toch heeft het zo’n twee jaar geduurd voordat we wisten dat we elkaar leuk vonden, laat staan dat we het aan elkaar toegaven. De rest van de wereld had het al door en vroeg zich af wanneer we eindelijk eens bij elkaar zouden komen. In november 2011 heb ik hem bekend dat ik hem leuk vond. Per ongeluk, typte ik een sms’je met mijn bekentenis die ik wilde opslaan, ik wist namelijk nog niet zeker of ik het wel wilde bekennen. Stom als ik was, stuurde ik op ‘verzenden’. Dat was de beste ‘fout’ die ik kon maken. Inmiddels is hij al 5 maanden mijn vriend (en beste vriend) en ik zou nooit meer zonder hem willen.

the start of something new

Dana: Ik leerde Robbin kennen op de verjaardag van Linda, een van mijn beste vriendinnen. Hij is haar stiefbroer, maar behalve op foto’s had ik hem nog nooit gezien. Die hele avond hadden we het heel gezellig. Hij voegde me toe op Facebook en al snel waren we ook aan het MSN’en en sms’en. Hij werkt bij een bakker en vroeg mij om langs te komen. Dat deed ik, hij had croissants voor mij en op het servet stond een hartje. Wat ik niet had gezien. Toen hij ernaar vroeg wist ik niet waar hij het over had, maar ik wist toen wel dat hij mij ook leuk vond. Toen we de dag erna afspraken was het officieel. Inmiddels zijn we alweer een jaar samen.

the start of something new

Yara: Meer dan vier jaar geleden kwam ik hem tegen. Ik liep de ruimte binnen en het enige wat ik zag was hij. Een jongen die, voor een meisje van 14, totaal onbereikbaar leek. Via een vriendin heb ik hem laten weten dat ik gek op hem was, maar toch wilde hij er nog niet echt veel van weten. Na een half jaar vriendschap en volhouden van mijn kant besefte hij dat de verhouding 17 en 14 jaar geen probleem was. Hij zette uiteindelijk de eerste stap door mij te zoenen. Vanaf die zoen zijn we al vier jaar samen en nog steeds gek op elkaar!

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Annick