Fashion

Ann-Sofie Johanssons H&M favorieten

H&M is voor de meeste meiden een shopwalhalla: scherp geprijsde items om hebberig van te worden en altijd up-to-date op modegebied. Vandaar dat wij de tips van Anne-Sofie Johansson (hoofd van H&M design) serieus nemen. Kijk snel met ons mee, want ze doet een boekje open over haar voorjaars-favorieten!

De voorkeur van Ann-Sofie Johansson gaat deze zomer uit naar zachte pasteltinten. “Op dit moment draag ik graag onze fijne pasteltinten uit de zomercollectie,” aldus Ann-Sofie. “Een knielange plooirok, een brede tailleband of bijzondere borduursels staan fantastisch met een bijpassende top, of een outfit waarin verschillende pasteltinten worden gecombineerd. Ik vind het hemelsblauwe jurkje trouwens ook geweldig.” Volgens Ann-Sofie kan je dit seizoen ook een statement maken met accessoires en make-up. “De accessoires zijn uitgesproken,” zegt ze, “zoals oorhangers met gouden schelpen, een fel oranje en roze ring en mijn favoriete halsketting, gemaakt van transparante kralen.”

Bekijk hier de voorjaars-favorieten van Ann-Sofie:

De favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonDe favorieten van Ann-Sofie JohanssonHelaas konden we deze items niet naar de webshop linken, want ze zijn daar nog niet verkrijgbaar. Nog even geduld dus!Wat vind jij van deze items?

Door Eline & Annick