Lifestyle

The start of something new #10

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

The start of something new

Ramona: "Mijn liefdesverhaal begon in 4VWO. Er was een nieuwe stagiaire op de ICT-afdeling en ik zag die jongen wel zitten! Ik probeerde vaak zo dicht mogelijk bij hem te werken op de computers. Op een gegeven moment was ik met een Word-bestandje bezig, toen er ineens vanzelf zinnen op het scherm verschenen!! Het bleek dat die ICT-jongen op mijn computer had ‘ingebroken’ om zo met mij te kunnen praten, omdat hij mij ook wel een leuk meisje vond, how sweet.. kwam z’n ICT-kennis toch nog van pas! We hebben wekenlang zo zitten ‘chatten’, om elkaar beter te leren kennen, totdat we uiteindelijk een keer afspraken. Dit beviel zo goed, dat we nu al 5 jaar samen zijn en nog steeds gek zijn op elkaar!"

The start of something new

Renate: "Ik was bijna 18 en mocht mijn autorijbewijs gaan halen. Mijn moeder zag dat de overbuurjongen in een lesauto rondreed en is hem gaan vragen of ik bij hem kon lessen. Ik kende hem alleen omdat ik hem af en toe buiten aan zijn motor zag sleutelen. De eerste les was super gezellig en op een gegeven moment spraken we ook bijna iedere dag als vrienden af. Inmiddels heb ik dankzij hem mijn auto en motorrijbewijs gehaald en zijn we al bijna 1,5 jaar een dolgelukkig stel (die met veel plezier rondrijd)!"

The start of something new

Debra: "Marijn en ik zaten al super lang op dezelfde school, maar hadden elkaar nog nooit gezien. Toen hij vorig jaar van vwo naar havo ging, kwam hij bij mij in de klas met scheikunde. In die tijd had ik al anderhalf jaar een relatie die niet zo lekker liep. Marijn viel mij gelijk op, maar ik ontkende dat ik hem leuk vond. Toch heb ik hem toegevoegd op MSN en het klikte gelijk. Toen hebben we weken ge-sms’t en afgesproken, daarna heb ik het uitgemaakt met mijn vriend. Een maand later waren we samen en we zijn nu al 19 maanden gelukkig met elkaar. Uiteindelijk viel het voor hem dus wel mee om te blijven zitten."

The start of something new

Wendy: "We waren allebei event-crewers tijdens de KEI-week en zaten bij elkaar in het groepje. We vonden elkaar al vanaf het begin leuk, maar we wisten het niet van elkaar. Na een paar dagen toonde hij interesse in mij omdat ik 150 km verderop woon en hij me anders nooit meer zou zien. Nadat we samen de kroegentocht deden, hadden we elkaar helemaal gevonden. We zijn elkaars allereerste serieuze relatie en ik ben nog nooit echt zo verliefd geweest. Na acht maanden voel ik nog steeds vlinders in mijn buik als ik hem weer zie."

The start of something new

Michelle: "Ik loop vijf maanden stage in China met acht andere klasgenoten. We gaan vaak stappen en op een avond ging D. ook met ons mee uit. We zijn al een tijdje vrienden maar niets meer. Een jongen uit de club was al een hele tijd met mij aan het flirten, maar ik moest niets van hem hebben en schakelde D. in. Help me! De jongen stapt op D. af en vraagt of ik zijn vriendinnetje ben. Hij zei ja voor de grap zodat die jongen ons niet meer lastig zou vallen, maar die jongen zei: Bewijs het maar! Na even twijfelen zoenden we om maar van het gezeur af te blijven. We bleven zoenen en sindsdien zijn we niet meer bij elkaar weg te slaan."

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Door Eline