Lifestyle

Stagiaire Annick neemt afscheid

Ik weet nog zo goed dat Evi tegen mij zei: “Die vijf maanden gaan zo snel voorbij”. She was right.  Het voelt als gisteren dat ik hier met knikkende knietjes aan kwam lopen: mijn eerste stagedag bij de grootste meidenwebsite van Nederland. Het was nog nét januari en ik had als voorbereiding alle Behind the Girlscenes nog eens gelezen.

stagiaire annick neemt afscheid

Toen mijn eerste artikel online kwam, heb ik om de paar minuten op ‘refresh’ gedrukt om de reacties te bekijken. Wat is het leuk om zo snel te zien wat jullie ergens van vinden! Soms is het lastig, want niet alles wordt even subtiel gebracht ;-), maar opbouwende kritiek is natuurlijk heel leerzaam.

stagiaire annick neemt afscheid

Ik heb in de afgelopen twintig weken ontzettend veel leuke dingen meegemaakt. Zo ben ik erachter gekomen hoe ontzettend gezellig het hier op de redactie is, wat een leuke meiden hier werken en hoe leuk het dus in een bedrijf kan zijn! Ook heb ik een aantal evenementen bezocht, zoals Beauty Brands United, de modeshow van de Hunkemöller en het Barbie evenement. Super leuke dingen, die af en toe nog eens overtroffen werden door bijvoorbeeld een taxi-rit naar  Düsseldorf voor de modeshow van de C&A!

stagiaire annick neemt afscheid

Met Karin kwam ik op tv bij Koffietijd (mijn tv-debuut, spannend!). We mochten samen met bekende bloggers een dipsaus maken en diezelfde workshop weggeven aan jullie. Ik interviewde Niek Traa uit Streetdance 2 3D helemaal alleen en sprong achterop bij Danique voor een interview met de parfumeur van Lady Gaga.

stagiaire annick neemt afscheid

Naast die ontzettend leuke dingen was het ook heel hard werken. Ik heb heel erg veel artikelen geschreven, naar beeld gezocht, de nieuwsbrief gemaakt en nog veel meer. Ik kwam vaak met vierkante oogjes thuis en kon de laptop niet meer zien, maar dat was het helemaal waard. Het is een geweldig gevoel als er meer dan honderd reacties op jouw artikel komen en het goed wordt ontvangen.

stagiaire annick neemt afscheid

Ik kan nog maar moeilijk geloven dat het nu echt voorbij is, maar dit is toch echt mijn afscheidsartikel. Ik heb heel erg veel geleerd en ik kijk terug op een super stage. Daar wil ik natuurlijk Danique en de rest van het team voor bedanken, maar ook jullie meiden! Ik hoop dat jullie mijn stukjes met plezier hebben gelezen.

afscheid annick

afscheid annick

xoxo Annick