Lifestyle

The start of something new #11

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Maaike: "Nadat ik gedumpt was door mijn eerste vriendje, ging ik op vakantie met vriendinnen. Tijdens een feest zag ik een leuke jongen. Ik stootte een vriendin aan en zei: “Die is van mij.” Die avond probeerde ik zijn aandacht te trekken toen hij op een dansplatform wilde klimmen. In plaats van sexy ‘hoi’ zeggen, blèrde ik door de sangria op een kinderlijke toon: “Er is geen plaats,” en hij liep met een minachtende blik door. Gelukkig kreeg ik uiteindelijk wel zijn aandacht te pakken en we hadden meteen een leuke klik. Die nacht heb ik met hem op het strand geslapen en kwamen we erachter dat we dezelfde achternaam hadden. In Nederland spraken we tegen mijn verwachting in, opnieuw af.  Ze zeggen vaak dat vakantieliefdes geen stand houden, maar in september zijn we alweer drie jaar bij elkaar."

The start of something new

Noor: “Bij mij in het sportteam zat een jongen die ik eigenlijk direct al heel leuk vond. Via Twitter kwamen we in contact en een tijdje later was hij een van mijn beste vrienden. Op Valentijnsdag besloot ik een doosje chocolade naar hem op te sturen, maar helaas had hij direct door dat het van mij kwam. Hij vond mij niet leuk genoeg en een paar maanden later had ik hem uit mijn hoofd verbannen. Een tijdje later vertelde hij opeens dat hij mij wel leuk vond! Ik was overrompeld en wist me geen raad, maar mijn beste vriendin zei dat ik ervoor moest gaan. Dat heb ik gedaan en we zijn nu al een tijdje dolgelukkig!”

The start of something new

Rian: "Ik ben RPM Les Mills instructeur en wordt zo nu en dan wel eens gevraagd op andere fitnessclubs om in te vallen. Dit was ook het verhaal in eind januari. Zondag morgen om tien uur stond ik klaar om een leuke les te knallen. Ik had alle deelnemerskaartjes opgehaald en dus ook bij een zeer aantrekkelijke jongen. Om wel professioneel te blijven, kon ik niks speciaals tegen hem zeggen of hem lang aankijken. Nadat de les klaar was was hij snel weg, wat ik erg jammer vond. Een aantal dagen later had ik een berichtje op Facebook, en jawel van hem! Ik had mij namelijk voorgesteld met mijn voor- en achternaam en woonplaats. Hij vertelde dat het de eerste keer was voor hem op die fitnessclub (toeval of niet?!) en dat hij mij heel leuk vond. We hebben heel veel gechat en gewhatsappt. Al snel volgde er een date. Het was perfect en na een aantal afspraken werd ik zijn vriendin. Lang leve de sportschool!"

The start of something new

Puck: “Er was een jongen die ik al een tijdje kende. Ik vond hem altijd al wel erg leuk maar durfde nooit actie te ondernemen. Op een feest veranderde alles. Ik kwam hem daar tegen. We hebben de hele avond gezellig staan kletsen en opeens zei hij: ‘Wat zou je zeggen, als ik nu zeg dat ik van je hou?’. Ik keek naar hem en kon het niet geloven. Ik nam hem mee naar buiten naar het kampvuur waar ik vroeg of het serieus was wat hij zei. Hij keek me aan en zoende me waarna hij zei dat hij verliefd op me was. Ik kon het niet geloven, maar was zo blij. De rest van de avond hebben we samen bij het kampvuur gestaan. We zijn inmiddels al een jaar samen en nog ontzettend verliefd!”

The start of something new

Julia: “Ik zou met mijn beste vriendin een avondje de stad in gaan. Ze had ook afgesproken met wat mensen van school en vertelde me wie er allemaal mee zouden gaan. Toen ik de naam van mijn toekomstige vriend hoorde vroeg ik haar wat voor een jongen hij was en kreeg ik het volgende te horen: ´Helemaal je type niet!´ Zat zij even fout! Wij hebben de hele avond zitten kletsen en lachen, wat ik normaal nooit doe met iemand die ik net heb ontmoet. Een week lang hebben we non-stop gechat en aan het einde van die week gingen we samen naar een klein festival in de buurt. Direct toen ik hem zag gaf ik hem een flinke zoen. Hij was wel even geschrokken, maar waarom wachten als je weet dat het goed zit? We zijn nu al bijna een jaar lang helemaal happy samen, en ik heb me nog nooit zo goed bij iemand gevoeld. Dus zo zie je maar, ga nooit zomaar af op wat mensen je vertellen!”

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door Eline