Lifestyle

Nieuwe stagiaire Jitske

Hoi meiden!

Ik mag me vanaf vandaag de nieuwe stagiaire van Girlscene noemen. Onwijs veel zin heb ik erin om hier de komende vijf maandjes door te brengen! Ik zal me even voorstellen zodat jullie een ideetje krijgen wie ik ben…

Jitske stagiaire Girlscene

Ik ben Jitske, 21 jaar, en kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in Brabant. Dus toen ik van de week hierheen verhuisde en vandaag voor de eerste keer de stad in moest, was dat wel even wennen! Ik studeer momenteel International Media and Entertainment Management in Breda en ben net een paar daagjes terug uit Amerika, waar ik mijn laatste semester heb doorgebracht.

Mijn hobby is voornamelijk paardrijden, ik heb namelijk twee hele lieve paardjes die je hieronder op de foto’s ziet. Een echt meisje (links) en een stoere bink (rechts).

paard Jitske stagiaire Girlscene

Mijn andere hobby’s zijn shoppen, lezen, schrijven en ik hou van reizen. Dat reizen is erin blijven hangen toen ik na mijn middelbare school ging backpacken in Australië en Nieuw Zeeland. Mijn volgende reis wordt Thailand, Laos, Vietnam en Cambodja eind dit jaar. Ik werk ook dan ook keihard voor om al mijn dromen waar te maken 🙂

Jitske stagiaire Girlscene

Later zou ik mezelf graag zien als een redacteur bij een magazine of website, dus ik hoop dat dit mijn eerste stap is in die richting!

Hopelijk lezen jullie met plezier mijn artikelen de komende tijd!

Liefs, Jitske