Lifestyle

The start of something new #13

Een tijdje geleden vroegen wij jullie om je leukste, grappigste en meest romantische love story. Want wat smullen wij van verhalen over de liefde. Daarom kunnen we ook zo heerlijk wegdromen bij romantische komedies. Dit zijn real stories, van jouw mede-Girlscene-lezeressen!

Daniëlle: “Ik liep stage op een basisschool waar alleen maar vrouwelijke leraren waren. Maar daar tussen zat ook een mannelijke gym stagiaire die mij toch wel een beetje de aandacht trok. Naarmate ik hem steeds vaker sprak en het ook erg gezellig was, begon ik hem wel erg leuk te vinden. Hij viel me daarna ook op tijdens het uitgaan en daar hadden we ook vaak gezellige gesprekken. Op een gegeven moment kwam hij tijdens het uitgaan naar mij toe en vertelde dat hij me leuk vond. Nou ik kan je vertellen, op dat moment sloeg de vonk echt over! Alle kinderen op stage vonden het super leuk. Nu ben ik al bijna een half jaar super gelukkig met mijn gymleraar.”

The start of something new

Rachel: “Afgelopen jaar was ik in de zomervakantie met mijn ouders naar Frankrijk. Ons huisje, in the middle of nowhere, was eigendom van een oude Franse man. Op een gegeven moment ging de douche in het huisje kapot, dus de man zou zijn zoon wel even langs sturen. Die middag kwam werkelijk waar de leukste jongen die ik ooit had gezien de douche maken. Ik probeerde stamelend in het Frans een gesprek aan te gaan. Die avond zijn wij in het dichtstbijzijnde Franse dorpje wat gaan drinken. De volgende dag moesten we terug naar huis, maar hij kwam me opzoeken in Nederland en inmiddels hebben we al 2 jaar een relatie.”

The start of something new

Liset: “Ik had al jaren een crush op de vriend van mijn broer, maar in mijn ogen was hij totaal onbereikbaar. Vorige zomer ging hij samen met ons op vakantie naar Italië. Op zich kon ik ‘t altijd goed met hem vinden en deze vakantie hadden we ook veel lol samen. Op een avond was mijn broer ziek geworden en bleef bij de caravan, terwijl zijn vriend en ik nog even naar het strand gingen om de zonsondergang te zien, hoe romantisch! Terwijl ik daar op het strand zat te zeuren over het zand tussen mijn tenen begon hij mij opeens te zoenen. De rest van de vakantie waren we niet bij elkaar vandaan te krijgen, tot ergernis van mijn broer natuurlijk.”

The start of something new

Savannah: “Een goede vriendin van mij had al een tijdje een foto van mij en haar samen op Facebook. Een vriend van haar vroeg wie ik was, maar nooit kwam het moment dat ze ons aan elkaar voorstelde. Tot een tijdje later, we gingen uit in een kroeg waar hij toevallig ook was. Ze sleepte hem naar mij toe en hij stelde zich aan mij voor. We wisselden elkaars nummer, maar toen hij mij de volgende dag sms’te, wist ik eigenlijk niet meer hoe hij eruit zag… Een week later hadden we afgesproken om samen een ijsje te eten. Een beetje teleurgesteld zat ik later weer thuis, want ik had het idee dat hij mij niet meer leuk vond omdat hij dit niet liet merken. Later hoorde ik via die vriendin dat hij niks durfde omdat hij mij ‘zo mooi vond’. Qua gevoel wist ik zeker dat het goed zat en besloot weer af te spreken, we zoende, en het was duidelijk dat we bij elkaar paste! We zijn nu iets meer dan een jaar samen.”

the start of something new

Sanne: “Ik werkte anderhalf jaar in de Hema toen we een jongen in het team erbij kregen, de eerste in ons meisjesteam. Wat waren we blij! Al snel gingen er geruchten dat hij niet heel aardig zou zijn. Maar toen ik hem voor de eerste keer zag wist ik het zeker: Deze jongen is van mij! Ik moest hem inwerken en na een tijdje werd duidelijk waarom… Ik werd ontslagen en hij was mijn vervanger. Om het een beetje goed te maken probeerde hij me op te vrolijken met grapjes. Na de lange werkdag besloten we samen in de stad wat te gaan drinken. Twee weken later vroeg ik hem of hij misschien mijn vriend wilde zijn, ik heb nog nooit zo’n volmondige ‘JA’ gehoord!

The start of something new

Heb jij een lover? Of ben je happy single?

Was het begin van jouw relatie ook speciaal en wil jij in the start of something new? Klik dan hier om te kijken hoe je jouw verhaal kan insturen!

Bron beeld: weheartit

Door Jitske