Lifestyle

De fabeltjeskrant

Mannen zijn voor ons vrouwen af en toe een groot mysterie. We vragen ons vaak af waarom ze zijn zoals ze zijn en ons soms totaal niet kunnen (of willen) begrijpen. Stiekem blijven ze zo natuurlijk wel heel interessant! Andersom zijn er trouwens ook genoeg dingen die wij vrouwen weer niet snappen aan een man, maar kloppen alle fabeltjes eigenlijk wel?

Fabeltje 1: Mannen denken iedere zeven seconde aan sex
Meiden, denk even logisch na. Probeer voor de grap even deze zin uit te spreken binnen zeven seconde zonder ergens anders aan te denken. Iedere zeven tot tien seconde aan iets denken is onmogelijk, tenzij je natuurlijk na ieder woord een adempauze van een paar seconde inlast..

Fabeltje 2: Mannen vinden hun uiterlijk niet zo heel belangrijk
Mannen kunnen behoorlijk nonchalant uit de hoek komen en doen alsof zij iedere ochtend maar snel wat uit de kast trekken zonder te kijken, maar dat is stiekem ook niet helemaal waar. Ze willen onderling allemaal indruk op elkaar maken, maar vooral laten merken dat dit totaal geen moeite kost. Think again boy, we hebben je nu wel door!

Fabeltjeskrant

Fabeltje 3: Mannen stoppen af en toe met denken
Heb jij ook weleens gehad dat je tegen een vriend stond te praten en hij halverwege pas reageert? Juist, hoe vervelend is dat eigenlijk? Dromen mannen alleen maar? Nee, ze denken juist constant aan duizenden dingen tegelijk waardoor het moeilijk voor ze wordt om te reageren. Best funny eigenlijk.

Fabeltje 4: Mannen hebben alleen een eigen mening over sport of bier
Nou nee, sport en bier vinden ze alleen ontzettend leuk om over te praten. Ze houden ook heus wel van andere onderwerpen hoor! Auto’s bijvoorbeeld?

Fabeltjeskrant

Fabeltje 5: Mannen houden niet van shoppen
Een geweldige uitspraak legt misschien wel het beste het verschil uit tussen mannen en vrouwen als het op shoppen aankomt. Een man zei ooit namelijk: ‘Mannen shoppen zoals een sniper, vrouwen meer zoals een handgranaat’. Komt er dus op neer dat wij vrouwen gewoon heel langzaam en rustig alles willen bekijken, terwijl mannen gewoon recht op hun doel afgaan. Best slim af en toe toch?

Fabeltje 6: Mannen huilen niet
Mannen huilen wel, alleen niet zo in het openbaar als dat wij vrouwen dat nogal eens doen. Ze doen dit eigenlijk pas als ze zich echt helemaal op hun gemak voelen bij een bepaald persoon.

Fabeltjeskrant

Fabeltje 7: Mannen die een hoed of pet dragen, verliezen snel hun haren
Hoe vaak jij ook een pet of hoed draagt, je gaat er geen haar van verliezen. Het is bewezen dat je pas echt veel haar gaat verliezen als je iedere dag een badmuts op hebt die enorm strak zit. Tja, ik denk niet dat iemand dat ooit voor elkaar gaat krijgen.

Fabeltje 8: Mannen kunnen zoveel eten als ze willen zonder aan te komen
Mannen kunnen wel meer eten dan vrouwen, maar dat betekent niet dat ze alles kunnen eten. Over het algemeen sporten mannen ook meer dan vrouwen, waardoor zij dus meer kunnen eten.

Fabeltjeskrant

Best grappig toch, al die fabeltjes? Stiekem dacht jij dat een van deze zeven fabeltjes echt zo is, toch?

Welke eigenschap van mannen snap jij totaal niet?

Bron: chacha

Door Eline